Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att NISSAN kontaktar dig.

INSTALLERING AV LADDARE

GER DIN FASTIGHET ELLER DITT KONTOR ETT MERVÄRDE  

Leaf Owner Kit

LOKALA ÅTGÄRDER

LADDNING I DIN KOMMUN

STARTA EN LOKAL GRUPP FÖR ATT UTVECKLA EN LOKAL INFRASTRUKTUR FÖR ELBILAR

Bana väg för framtida 100% eldrift genom att skapa en elbilsgrupp. Organisera möten med lokala elbilsägare och beslutsfattare och arbeta för att få ut fler elbilar på vägarna. Tillsammans kan vi förbättra vårt lands infrastruktur för elbilar, så att du i framtiden hittar en laddplats vart du än åker. 

LÄS MER

FASTIGHET

owner kit home

LADDARE TILL DINA HYRESGÄSTER

NU ÄR DET DAGS ATT UTVECKLA DIN FASTIGHET FÖR FRAMTIDEN

Vill du att din fastighet ska modern och framtidssäkrad? Vad är då bättre än en parkeringsplats för elbilar? Du kommer att göra elbilsägare i byggnaden glada och du kan locka dit smarta och ansvarsfulla hyresgäster. Du behöver bara kontakta en installatör av laddboxar för att bedöma din fastighet och välja den bästa utrustningen. 


LÄS MER

FÖRETAG

Leaf Owner Kit Workplace

LADDARE PÅ JOBBET

TA DITT FÖRETAG TILL FRAMTIDEN REDAN IDAG

Visa ditt företags tro på framtiden! Det är otroligt enkelt att installera en elbilsladdare på företaget. Kontakta en installatör av laddboxar för en bedömning och välj den bästa laddutrustningen. 

Ditt företag kommer inte bara att ge ett modernt och miljövänlig intryck, utan du kommer också att förbättra din arbetsplats för blivande och redan anställda elbilsförare. En förändring till det bättre som gynnar både miljön och din omgivning. Det är bara ett klick bort: upptäck allt genom att ladda ner broschyren nedan.

LÄS MER