Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att NISSAN kontaktar dig.

HUR FÖRBÄTTRAR DU
RÄCKVIDDEN?

Beräkna och maximera din räckvidd efter ditt körsätt och rådande förhållanden.

UTÖKA RÄCKVIDDEN

Maximera din räckvidd

Med det nya batteriet på 30 kWh i Nissan LEAF kommer du få en räckvidd på upp till 250 km*. För att optimera din körning och få ut mesta möjliga av energin i batteriet, ger vi dig här några tips: Använd Eco- och/eller B-läge. Innan du ska åka iväg - ställ in temperaturen i kupén från din smartphone när bilen fortfarande är uppkopplad mot elnätet. Slutligen, välj den mest energieffektiva vägen. Dessa tips är en del som kommer leda till att du kan maximera din körsträcka och tjäna värdefulla kilometrar.

HÖR VAD EN LEAF-ÄGARE TYCKER


Att leva med Nissan LEAF

Det är hur lätt, säkert och bekvämt som helst att ladda Nissan LEAF, både hemma och på vägen. Två Nissan LEAF-förare delar med sig av sina erfarenheter i det här klippet. Mark Goodier pratar om hur man kan få bättre räckvidd genom att ändra sättet att köra.