Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN e-NV200
GARANTI OCH SERVICEFå reda på allt om service, garantier och underhåll för Nissan e-NV200.

Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande.Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

NISSAN CARWINGS-TEKNOLOGI

UNDERLÄTTA DITT LIV MED NISSAN-TEKNOLOGI

Carwings-appen hjälper dig att hantera elskåpbilen och kontrollera funktionerna direkt från mobilen. Om du är en Nissan e-NV200-ägare och har valt att aktivera Nissan CARWINGS på ditt You+Nissan-konto, kan du använda denna app för att kontrollera och styra laddning, uppskattad batteritid, och till och med bilens temperatur, så att du kan hoppa in i bilen utan annat än resan i tankarna.
Om du ännu inte äger en Nissan e-NV200, kan du ändå testa appen i demoläge.

SERVICE SOM UNDERLÄTTAR DIN ELBILSKÖRNING

Ingen känner din Nissan-bil som vi gör, och vi vet hur viktigt det är att hålla ett fordon i toppskick. Så oavsett om du behöver en besiktning, eller vilken reparation som helst, så vet våra tränade tekniker hur de ska hjälpa dig. Vi använder Nissan originaldelar för att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet, och vi har alltid ditt välbefinnande och dina utgifter i åtanke, så att små problem inte låter påverka din dag eller ditt arbete.

GARANTERAD SUPPORT MED NISSANS GARANTI

Vi täcker dig, längre än du tror. Vi vet att du kommer uppskatta din Nissan länge. Faktiskt så länge att vi har låtit vår nybilsgaranti på elbilar löpa 5 år/100.000 km på komponenter relaterade till eldrift (inkl. batteri),
3 år/100.000 km på fordonet i övrigt. För att hålla din Nissan i nyskick, skyddar vi den med 3 års lackgaranti och 12 års rostskyddsgaranti.

UTÖKAD GARANTI

Våra produkter har skapats av Nissan för Nissan-ägare. Eftersom vi litar på dig lika mycket som vi tror på kvaliteten på våra bilar, erbjuder vi dig Nissan 5* utökad garanti för att säkerställa tillförlitligheten i bilen utöver den normala garantiperioden. Nissan originaldelar för att underhålla och reparera din bil? Europeisk vägassistans? Vi har så klart inkluderat det, och en hel del annat. Vårt omfattande utbud av garantier låter dig välja ett paket som passar dina behov och dina vanor.

NISSAN GER DIG TRYGGHET

På Nissan tror vi så starkt på vårt revolutionerande litiumjonbatteri att vi retroaktivt utvidgar garantierna för alla europeiska ägare. Alla Nissan e-NV200-ägare täcks därför av en garanti om batteriets uthållighet går under 9 av de 12 streck som visas på instrumentbrädan innan 5 år (eller 100.000 km). Det betyder garanterad hög prestation av din elskåpbil på lång sikt.

AVANCERAD IT-SUPPORT

FÖRE. UNDER. EFTER. VAR DU ÄN ÄR.

Med Nissan e-NV200 kan du dra fördel av avancerad IT-support både på och vid sidan om vägen! Använd din mobil, din dator eller ombord-systemet för att kolla upp statistik och förinställa dina val så att varje steg på resan är så säkert och effektivt som möjligt.