Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NOLLUTSLÄPP


Nollutsläpp är målet för Nissans elbilar, ett ideal om miljöneutrala och socialt ansvarstagande transporter. Det är ett ideal som vi alla kan brinna för och nya Nissan e-NV200 gör det till verklighet!

NISSAN NV200 TAXI FÖR LONDON

EN NY TYP AV TAXI FÖR LONDON

Medan utvecklingen av e-NV200 fortsätter, kommer NV200 Taxi ut på vägarna för att testas i London. Den är baserad på den prisbelönta skåpbilen NV200, men vi har utvecklat en ny exklusiv exteriör på Nissan NV200 Taxi, designad i London, för London.

Den kommer att testas för att säkerställa att den lever upp till vår ledande tillverkningsstandard innan den lanseras under andra halvåret 2014.

FEDEX TESTKÖRNING

HUR KOMMER NISSAN e-NV200 KLARA SITT TUFFASTE TEST HITTILLS?

FedEx har imponerats av den praktiska Nissan e-NV200. Därför beslutade Nissan att förse FedEx Express med en testmodell för att använda som ett transportfordon, för att sedan utvärdera bilens potential för leverans av internationell flygfrakt.
Nissan och FedEx hade redan testat elskåpbilen som transportfordon i London. Lokala leveranser på de livliga gatorna i huvudstaden gick så bra – inklusive att hämta live-data från föraren – att båda företagen gav projektet grönt ljus bara fem månader senare. Nissan e-NV200 är den första transportbilen som erbjuder 30 minuters laddningstid. Med nollutsläpp, en jämnare körning, fri från trängselavgifter (lokala regler), 24 timmars uppkoppling och lika mycket lastutrymme som den nuvarande Nissan NV200 – i kombination med kraftigt sänkta driftskostnader – är det klart en bra affär.

100 % ELSKÅPBIL BARCELONA

VÅR UTSLÄPPSFRIA VISION FÅR LUFT UNDER VINGARNA

Den 23 maj 2012 annonserade Nissan lanseringen av den nya 100 % eldrivna kompakta skåpbilen e-NV200. Den började produceras på fabriken i Barcelona 2013. Baserad på den existerande och prisbelönta Nissan NV200, är det Nissans andra helt eldrivna elbil, efter Nissan LEAF som lanserades 2010. Elskåpbilen e-NV200 erbjuder både företag och familjer funktionella och rymliga innerutrymmen medan den behåller de innovativa och praktiska funktionerna från den nuvarande Nissan NV200. Den inehåller de avancerade drivlinekomponenterna från Nissan LEAF och skapar på så sätt ett körspektrum liknande LEAF (174 km) på en laddning och liknande prestanda, med motsvarande underhållskostnader. Andy Palmer, Nissan Executive Vice President, säger: ”e-NV200 representerar ett genuint genombrott inom transportfordon. Den nya modellen kommer att erbjuda utrymmet, mångsidigheten och smidigheten hos en traditionellt skåpbil, men med noll koldioxidutsläpp under färd. ”Det är viktigt att den också erbjuder driftskostnad och underhållskostnad i världsklass, vilket gör den till en attraktiv affär för både företag och familjer.”