Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NOLL UTSLÄPP


Noll utsläpp är huvudmålet för NISSANS elbilar, ett ideal om miljömedveten och respekterande transport. Det är ett ideal vi brinner för, och nya Nissan e-NV200 är stolt över att göra det till en verklighet.

UTSLÄPPSFRI PRODUKTION OCH KÖRNING

Att skapa ett utsläppsfritt samhälle är ett visionärt mål som bl.a kommer att kräva en övergång till utsläppsfria bilar över hela världen.

Det innebär ett omfattande samarbete mellan många länder och deras regeringar, elleverantörer och specialister som kan hjälpa oss att skapa infrastrukturen som får systemet att fungera för alla. Hos Nissan investerar vi i en portfolio av gröna teknologier, inklusive rena dieselmotorer, effektiva förbränningsmotorer, hybrider och mittpunkten i vår produktstrategi: utsläppsfria fordon som elbilar och bränslecellsfordon.

Nissans passion för innovativ teknologi fångas i ordet ”noll”-utsläpp. Vi förbereder en serie bilar som kommer att vara helt neutrala i miljöpåverkan, med början i elbilen, den mest miljövänliga massproducerade bilen på marknaden. Vi utvecklar en rad högkvalitativa elbilar som är säkra, väl designade, attraktiva, prisvärda och roliga att köra.


Nissans löfte är ledarskap med ”nollutsläpp”. Vi skapar alla initiativ och gör alla investeringar möjliga för att förverkliga det. Nollutsläpp är vår passion och vår nyckel till framtiden.

NISSANS ELBILSPROGRAM

Nissan leder vägen i att förändra hur vi rör oss och hur vi behandlar miljön.
Från kvalite du förväntar dig till kvalite som överraskar dig.
Ta reda på hur elrevolutionen kan påverka oss alla...
För oss är ”Att bygga kvalitet” vad vi gör, inte bara vad vi säljer.
Från de små extra detaljerna som gör körningen roligare till den ultimata känslan av komfort och lyx.
Det inkluderas i allt vi bygger.
Se vad vi gör - och vad vi inte gör.
Upptäck hur långt vi har kommit med våra elbilar och hur långt vi planerar att gå.

SKYDDA MILJÖN MED UTSLÄPPSFRIA BILAR

Alliansen RENAULT-NISSAN sätter standarden gällande utveckling av helt utsläppsfria bilar. Vår vision går bortom själva fordonet, vi investerar i förnybara energikällor för att hjälpa till att bygga, driva och återvinna våra produkter. Vi skapar även en global infrastruktur för att förverkliga detta.

ELBILSTEKNOLOGI

Effektivitet inom elbilsteknologi går långt bortom de kraftfulla, lätta, enkelt laddningsbara litiumjonbatterierna.
Elbilar har den högsta frekvensen energiomvandling från tank till hjul, och koldioxidutsläppen från bränslekällan till hjulen är kraftigt reducerade jämfört med konventionella kraftenheter. Elbilar har bättre konverteringsgrad jämfört med andra bränslecellsteknologier. Därtill producerar bränslecellsfordon och elbilar inga utsläpp under drift. Elbilar använder 100 % av energin de producerar.

Vi får hjälp över hela världen med att förverkliga vår dröm

MER UTSLÄPPSFRIA FORDON TACK VARE NISSANS PARTNERSKAP VÄRLDEN ÖVER

Nissans globala åtagande att leverera fler lågutsläppsbilar till en större marknad har lett till uppkomsten av nya allianser och partnerskap med regeringar och ledande organisationer.
I Storbritannien har till exempel regeringen lovat att erbjuda betydande ekonomiska incitament för varje inköpt elbil: Plug-in Car Grant (PiCG). Dessutom finns åtta etablerade ”Plugged in Places” över Storbritannien. Platser som London och nordöstra England har fått bidrag för att bygga ett nationellt nätverk av laddningsstationer för elbilar. Dessa ”Plugged in Places” är samarbeten mellan staten, kommunerna och lokala företag såsom Nissan.