Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

REKOMMENDATIONER


Ta oss inte på orden! Några NISSAN-ägare hade möjlighet att testköra nya NISSAN e-NV200. Ta reda på vad de tyckte!

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall kan bilder visa fordon som inte är finns på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, variant eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till utvalda versioner.

Skapa affärer med Nissan e-NV200

Triangle, ett kooperativt företag som bygger hus av miljöcertifierat trä, har börjat byta ut sin vagnpark mot Nissan e-NV200. Ett beslut som redan gett utdelning! Följ Triangles Pascal Di Stefano när han tar e-NV200 genom alla tuffa moment under en arbetsdag.

British Gas elektrifierar sina dagliga körningar

British Gas är pionjärer inom Nissans projekt för nollutsläpp. Från mångsidighet och körglädje till imponerande kostnadsbesparingar. Hör allt om förmånerna av att köra och arbeta med en av de många elbilar som finns i företagets fordonspark från en av de tekniska supportingenjörerna. 
 

Frische började använda elbilar på grund av alla förmåner som de erbjuder

Att köra elbil är inte enbart förenligt med Frisches hållbara filosofi, fördelarna är det som får verksamheten att blomstra. Oavsett om det är bilens stora kapacitet, billigare kostnad, tysthet eller laddningsprocess – den passar deras behov perfekt. Plus att den är miljövänlig!