Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.


FLER ANLEDNINGAR
ATT GÅ ÖVER TILL EL


Nissan e-NV200 designades med din vardag i åtanke: upptäck alla fördelar med att göra Nissan e-NV200 till en del av din verksamhet.

GRATIS SNABBLADDNING

DET FINNS ALLTID ETT LADDNINGSSTÄLLE NÄRA DIG

Kan du föreställa dig att inte betala på bensinstationen? Ägare av Nissan e-NV200 kan snabbladda sina fordon på mindre än 30 minuter hos vissa Nissan-återförsäljare, utan att betala en krona. Gratis snabbladdningsstationer för Nissan e-NV200 kan även finnas i din stad. Kolla in laddningsnätverkskartan nu!

PROVKÖRNING

TESTA EN NISSAN e-NV200 SJÄLV

Sätt dig bakom ratten på en Nissan e-NV200 och se hur den passar din livsstil. Det är bara att boka en testkörning hos din närmaste Nissan-återförsäljare, och vi kommer att ha en redo för dig.

GRATIS EV-VÄGASSISTANS

TRYGGHET UTAN EXTRA KOSTNAD

I det osannolika fall att litiumjonbatteriet på din Nissan e-NV200 skulle hamna på noll, eller att du skulle befinna dig strandsatt i bilen av någon annan anledning, kommer vi att vara där för att hjälpa till med fri bogsering. Utöver vägassistansen YOU+ NISSAN CARE, medföljer även den europeiska vägassistansen NISSAN EV med Nissan e-NV200.

BATTERIETS HÄLSOTILLSTÅNDSGARANTI

FÖRSÄKRAD MOT KAPACITETSFÖRLUST

Som ledare inom området elbilar erbjuder Nissan litiumjonbatterier, tillverkade i Storbritannien, av högsta kvalitet. Det täcks inte bara av en 5-årsgaranti (eller 100 000 km) mot mekaniska fel, men också mot kapacitetsförlust. Nissan ser till att du är försäkrad om din batterikapacitet sjunker till under 9 av 12 streck under de första 5 åren, eller 100 000 km.