Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.


EFFEKTIVITET UTAN
KOMPROMISS


ANPASSAD TILL SIN MILJÖ.
ANPASSAD TILL DINA BEHOV.

EN MÅNGSIDIG PARTNER

Inget behov av kompromiss

Bagagekapacitet som är bäst i klassen? Check. Maximal nyttolast? Check. Med ett lastutrymme som är bäst i klassen är nya e-NV200 rymlig men ändå kompakt. Dess litiumjon-batteripaket är helt integrerat i golvet vilket optimerar utrymmet. Så det finns ingen anledning att oroa sig över att behöva lämna någonting kvar, eller att kämpa med körningen: vi har tänkt på allt.
Och Nissan e-NV200 finns i 3 olika karosstyper: Van, Combi och Ludo

EFFEKTIV OCH BEKVÄM ELBILSTEKNOLOGI

FÅ UT MER AV DIN INVESTERING

Nissan e-NV200 innebär bränslebesparingar och 20% lägre underhållskostnad jämfört med icke-eldrivna bilar. Så det är inte bara din totala kostnad för ägarskapet som reduceras, utan även tiden du spenderar dagligen: färre trista turer för att få bilen reparerad, och givetvis, inga fler tankstopp.

MAXIMAL KÖRUPPLEVELSE MED MINIMAL INVERKAN

Skicklighet och innovation som tas fram efter dina behov

Elektrisk innovation betyder inte bara tystnad och nollutsläpp. Elskåpbilen Nissan e-NV200 är också fylld med en effektiv teknik som kombinerar komfort med prestanda. Njut av avslappnande och mjuka hastighetsövergångar, tack vare den automatiska premium växellådan. Dessutom ser drivlinan till att den får både smidig och imponerande acceleration och enastående manövreringsförmåga. Livet blir enklare med I-Key och avancerade ombordfunktioner... du har alla verktyg för en perfekt och njutbar bilresa.

BEKVÄM OCH SKICKLIG TEKNIK

Kör till ljudet av tystnad

Vem sa att motorkraft betyder oväsen och vibrationer? Med nya Nissan e-NV200 upplever du både dynamisk acceleration och komplett tystnad. Och i slutändan mindre ansträngning än i en dieselskåpbil. Lämna skränande motorljud och ansträngande vibrationer åt racerförarna och njut av körglädjen.

ÄNNU MER MÅNGSIDIG

Nu med 7 sittplatser

Nu finns Nissan e-NV200 att få med 7 sittplatser! Tack vare den smarta designen har du möjlighet att transportera både passagerare och last! Den andra och tredje sätesraden kan delas, vilket ger ett rymligt och mångsidigt lastutrymme.