Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.LIVET MED
EN ELBIL


Att köra en bil som den 100 % eldrivna Nissan E-NV200, kan verkligen ändra hur du jobbar.

FÖRDELAR MED e-NV200

Du kommer aldrig att jobba på samma sätt igen!

Nissan e-NV200 vinner inte bara dina kunders respekt och ger dig progressivt anseende i grannskapet, den ger dig också konkreta fördelar:
-Den mest attraktiva driftskostnad som du kan förvänta dig av en elbil
-Bäst i klassen vad gäller mångsidighet, finns i 3 karosstyper (Van, Ludo, Combo)
-Förhöjd effektivitet tack vare körupplevelsen: inget buller, inga vibrationer, elektronisk växellåda...mindre slitsamt
-En helt pålitlig bil-teknologi som delas med Nissan LEAF och dess
100 000 ägare

SPARA PENGAR

Fördelarna med utsläppsfritt i staden

Varför slösar du fortfarande pengar på skatt eller bränsle? Om ditt fordon är viktigt för din verksamhet, låt det vara en Nissan e-NV200. Eftersom e-NV200 inte lämnar några koldioxidutsläpp, kommer den med en rad fördelar som sparar pengar. Den är skattebefriad i fem år. Vid uttag av en e-NV200 som tjänstebil utgår 40% nedsättning av förmånsvärdet. Dessutom har e-NV200 låg driftkostnad och fri parkering* på ett nätverk av laddningsställen. Intresserad av att få reda på mer? Klicka här för att få mer information.

* Parkeringsavgifter varierar efter kommun

DAGENS ELBILAR

ELBILENS NYA ANSIKTE

Litiumjonbatterier är mer hållbara än traditionella blybatterier och används till att driva elbilar. Precis som 100 % eldrivna Nissan e-NV200. Det betyder inte bara noll utsläpp, men också mindre spill, och mindre bekymmer med att ladda batteriet. En vinst för både dig och vår planet.

ELBILENS SJÄL

SMIDIG. SPÄNNANDE. EKONOMISK. ALLA FÖRDELAR MED ATT KÖRA EN UTSLÄPPSFRI BIL.

Acceptera inte några kompromisser!
Med e-NV200 drar du fördel av dynamisk acceleration, bättre vridmoment och imponerande köregenskaper
Och eftersom den är 100% elektrisk, erbjuder den attraktivt låg driftskostnad, är tystare och har noll utsläpp under körning.
Smart designad för att optimera utrymme, erbjuder Nissan e-NV200 en mångsidighet i toppklass

ELBILAR GÖR LIVET ENKLARE

NOLL UTSLÄPP, NOLL PROBLEM

Med 100% eldrivna Nissan e-NV200, vaknar du upp med ett fulladdat litiumjonbatteri tack vare laddningen över natten. Det finns inget behov för oplanerade (och dyra) stopp på bensinstationen, och inga skadliga ångor i garaget när du startar e-NV200. Genom att använda din Smartphone eller dator kan du på distans aktivera klimatkontrollen eller starta laddningen på din elbil, så att allt är klart när du är redo att köra. Medan du kör berättar Carwings telematiska SatNav-system för dig exakt vilken mängd energi du behöver för att nå ditt mål och var närmaste laddningsstation ligger. Och eftersom parkering ofta är gratis för elbilar, finns det verkligen inte mycket att oroa sig för.