Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN e-NV200
COMBI

Ännu ett steg mot total mångsidighet
Nu tillgänglig som flexibel version med
7 sittplatser

Från

253 100 kr Info Alla priser på denna modell är angivna exklusive moms.

Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon
och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande.
Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

DEN ULTIMATA MÅNGSIDIGA PARTNERN

Det allra bästa av både transport- och personbilar.

Eftersom vi anser att din bil inte ska bestämma vad du kan och inte kan göra under dagen, har vi sett till att varje ändring kommer att bli en möjlighet för att visa precis hur mycket du och din Nissan e-NV200 kan göra tillsammans!
Med dess skjutbara fönster och stora säteskapacitet, kommer denna innovativa elskåpbil att låta dig transportera upp till fem personer. Du kan vika ihop den bakre sätesraden för en perfekt balans av människor och bagage, eller t.o.m. göra hela baksätet till ett rymligt utrymme för stora objekt. Självklart kan du fortfarande välja mellan skåpdörrar eller baklucka. Om ditt företag så önskar, eller om du bara vill vara säker på att du kan anpassa dig till oväntade situationer, är Nissan E-NV200 COMBI den perfekta elbilen för dig!