Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.


LADDA DIN
NISSAN e-NV200


Laddning utan ansträngning hemma och på väg

FÅ DET BÄSTA AV DIN RÄCKVIDD

NÖJ DIG INTE MED MINDRE

Nissan förser dig med alla verktyg du behöver för att få ut det mesta av energin som finns lagrat i batteriet.

-Eco-läget reducerar energin som går till luftkonditionering och anpassar energiflödet till elmotorn när du trampar på gaspedalen, med en mjukare acceleration sparar du energi.

-B-läget ökar styrkan i det regenerativa bromssystemet som omvandlar bromskraft till el och återladdar batteriet. Tillsammans med Eco-läget tillåter det maximal optimering av energikonsumtionen.

-Eco-routing gör att du kan planera den mest energieffektiva vägen för att nå din destination. Ställ bara in parametrarna - Eco-routingen kommer att jobba för dig!

Glöm heller inte att värma eller kyla kupén, med hjälp av Connect-appen, när bilen fortfarande är ansluten till vägguttaget - då använder du ingen energi från batteriet!

HUR DU LADDAR DIN NISSAN e-NV200

INGENTING ÄR ENKLARE

Precis som med Nissan LEAF är det enklast att ladda e-NV200 Evalia hemma. 6kW-laddaren låter dig ladda e-NV200 Evalia på bara 4 timmar med en 32A-hemmaladdare. Självklart har du alltid möjligheten att ladda din elbil från vilket uttag som helst, LED-lampor på instrumentbrädan visar laddstatus. För att avsluta en pågående laddning av litiumjonbatteriet behöver du bara dra ur kontakten. Hitta detaljerad information om olika sätt att ladda din elbil nedan.

 

NISSAN e-NV200 LITIUMJONBATTERI

MAXIMAL LADDNINGSKAPACITET, ÄVEN EFTER UPPREPADE LADDNINGAR

Som ett resultat av 20 års erfarenhet och forskning är litiumjonbatteriet på nya Nissan e-NV200 kompakt, kraftfullt, säkert och håller länge. Placerat under bilen lämnar det mer utrymme i bagageutrymme och baksäte, utan att tumma på uthålligheten eller hastigheten. Och i linje med Nissan e-NV200s minimala miljöpåverkan, är litiumjonbatteriet dessutom 95 % återvinningsbart.

ÖKA DIN KÄNSLA AV TRYGGHET

På Nissan tror vi så starkt på vårt revolutionerande litiumjonbatteri att vi retroaktivt utvidgar garantierna för alla europeiska ägare. Alla Nissan e-NV200-ägare täcks därför av en garanti om batteriets uthållighet går under 9 av de 12 streck som visas på instrumentbrädan innan 5 år (eller 100.000 km). Det betyder garanterad hög prestation av din elskåpbil på lång sikt.

NORMAL ELBILSLADDNING

STANDARDLADDNING AV DIN ELBIL MED NISSANS EVSE-KABEL

Din Nissan e-NV200 Evalia levereras med en 6 meter lång kabel som låter dig ladda bilens batteri i ett vanligt eluttag. Kabeln kan också användas på offentliga laddningsstationer.

*Nissan rekommenderar att låta ditt eluttag hemma kontrolleras av en fackman.

LADDA HEMIFRÅN

INSTALLERA EN LADDBOX HEMMA

Det säkraste och snabbaste sättet att ladda litiumjonbatteriet i din Nissan e-NV200 Evalia är att installera en laddbox hemma.  När boxen installerats av en behörig elektriker ger det dig full laddning på omkring åtta-tio timmar. Din lokala Nissan-återförsäljare kan rekommendera en auktoriserad eldriftsoperatör, som kan ge en detaljerad offert. Installationen kommer med en garanti och ger dig tillgång till en hjälplinje.

 

LADDA PÅ VÄGEN

DET OFFENTLIGA LADDNINGSNÄTET VÄXER SNABBT

På omkring 30 minuter kan du snabbladda Nissan e-NV200 upp till 80 %! Vare sig det är på en parkeringsplats medan du handlar eller helt enkelt på gatan, så tillkommer fler laddningsstationer varje dag. Infrastrukturen för laddning av elbilar utvidgas snabbt och förhandlingar med privata verksamheter och kommuner tillåter oss att konstant förbättra din färd. Ta inte en paus för att ladda din bil, ladda den när du tar en paus.