Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN e-NV200 EVALIA
GARANTI OCH SERVICEHär hittar du information om service, garantier och underhåll för din nya Nissan e-NV200 EVALIA.

Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande.Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

NISSAN CARWINGS-TEKNOLOGI

UNDERLÄTTA DITT LIV MED NISSAN-TEKNIK

CARWINGS-appen hjälper dig att hantera din elbil och kontrollera funktionerna direkt från mobilen. Om du äger en Nissan e-NV200 Evalia och har valt att aktivera Nissan CARWINGS via ditt YOU+NISSAN-konto, kan du använda denna app för att styra laddningen och i realtid kontrollera uppskattad räckvidd baserat på nuvarande energimängd i batteriet. Du kan till och med styra temperaturen i kupén - hoppa in i en uppvärmd eller nerkyld bil beroende på årstid. Om du ännu inte äger en Nissan e-NV200 Evalia kan du ändå testa appen i demoläge.

SERVICE SOM UNDERLÄTTAR DIN ELBILSKÖRNING

Ingen känner din Nissan-bil som vi gör, och vi vet hur viktigt det är att hålla ett fordon i toppskick. Oavsett om du behöver en besiktning, eller vilken reparation som helst, vet våra tränade tekniker hur de ska hjälpa dig. Vi använder Nissan originaldelar för att säkerställa optimal prestanda och tillförlitlighet och vi har alltid ditt välbefinnande och dina utgifter i åtanke, så att små problem inte låter påverka din dag eller ditt arbete.

GARANTERAD SUPPORT MED NISSANS GARANTI

Vi täcker dig. Längre än du tror. Vi tror att du kommer uppskatta din Nissan-bil länge. Faktiskt så länge att vi har låtit vår bilgaranti löpa 3 år eller 100.000 km, det som uppnås först. För att hålla din Nissan i nyskick, skyddar vi den med 3 års lackgaranti och 12 års rostskyddsgaranti.

UTÖKAD GARANTI

Våra produkter har skapats av Nissan för Nissan-ägare. Eftersom vi litar på dig lika mycket som vi tror på kvaliteten på våra bilar, erbjuder vi dig Nissan 5* utökad garanti för att säkerställa tillförlitligheten i bilen utöver den normala garantiperioden. Nissan originaldelar för att underhålla och reparera din bil? Europeisk vägassistans? Vi har så klart inkluderat det, och en hel del annat. Vårt omfattande utbud av garantier låter dig välja ett paket som passar dina behov och dina vanor.

NISSAN GER DIG TRYGGHET

På Nissan tror vi så starkt på vårt revolutionerande litiumjonbatteri att vi utvidgar garantierna för alla europeiska ägare. 5 år (eller 100.000 km) garanti om, vid fulladdat batteri, kapaciteten indikerar under 9 av de 12 streck som visas på instrumentbrädans kapacitetsindikator. Det betyder garanterad hög batteriprestanda på lång sikt.

AVANCERAD IT-SUPPORT

FÖRE, UNDER, EFTER - VAR DU ÄN BEFINNER DIG

Med Nissan e-NV200 Evalia har du tillgång till avancerad IT-support både på och vid sidan om vägen! Använd din mobil, dator eller NissanConnect i bilen för att se statistik samt förinställa dina val, så att varje steg på resan är så säkert och effektivt som möjligt.