Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.


FLER ANLEDNINGAR
ATT GÅ ÖVER TILL EL


Nissan e-NV200 Evalia designades med ditt liv i åtanke: upptäck alla fördelar som gör Nissan e-NV200 Evalia till en naturlig del av din vardag.

SNABBLADDNING

DET FINNS ALLTID ETT LADDSTÄLLE NÄRA DIG

Kan du föreställa dig att inte betala på bensinstationen? Ägare av Nissan e-NV200 Evalia kan, ofta helt avgiftsfritt, snabbladda sina fordon på mindre än 30 minuter. Avgiftsfria snabbladdningsstationer för Nissan e-NV200 Evalia kan även finnas i din stad. Kolla in kartan över nätverket av laddstationer nu!

PROVKÖRNING

PROVKÖR EN NISSAN e-NV200 EVALIA

Sätt dig bakom ratten på en Nissan e-NV200 Evalia och njut av det omedelbara vridmomentet. Det är bara att boka en tyst provkörning hos din närmaste Nissan-återförsäljare - vi kommer att ha en redo för dig.

GRATIS EV-VÄGASSISTANS

TRYGGHET UTAN EXTRA KOSTNAD

Om det osannolika inträffar och litiumjonbatteriet i din Nissan e-NV200 Evalia blir tomt, eller om du blir strandsatt i bilen av någon annan anledning, kommer vi och hjälper till med fri bogsering. Utöver vägassistansen YOU+ NISSAN CARE, ingår även den europeiska vägassistansen NISSAN EV när du köper en Nissan e-NV200 Evalia.

GARANTI PÅ BATTERIETS HÄLSOTILLSTÅND

FÖRSÄKRAD MOT KAPACITETSFÖRLUST

Som ledande inom området elbilar erbjuder Nissan litiumjonbatterier, tillverkade i EU (Storbritannien), av högsta kvalitet. Det täcks inte bara av 5-års garanti (eller 100.000 km) mot mekaniska fel, utan även mot kapacitetsförlust. Nissan ser till att du är försäkrad om batteriets kapacitet sjunker till under 75% (9 av 12 streck på instrumentpanelens kapacitetsindikator) under de första 5 åren, eller 100 000 km.