Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.


EFFEKTIVITET UTAN
KOMPROMISSER 


ANPASSAD TILL SIN MILJÖ.
ANPASSAD TILL DINA BEHOV.

DIN PERFEKTA PARTNER PÅ VÄGEN

Undvik kompromisser

Är det din tur att köra barnen till fotbollsträningen? Med klassens bästa utrymme i baksätet och 2,1 m³ lastutrymme får du plats med upp till fem passagerare och massor av bagage i nya e-NV200 EVALIA. Den smarta designen med fällbara säten och ett batteri som är helt integrerat i golvet tillåter att bilen kan anpassas efter dina behov samtidigt som den är kompakt exteriört. Det finns ingen anledning att oroa sig över att inte få plats - vi har tänkt på allt.

SÄNKER DINA DRIFTSKOSTNADER

KÄNN FÖRÄNDRINGEN VID SLUTET AV MÅNADEN

Med Nissan e-NV200 Evalia spenderar du inga pengar på bränsle och har 40% lägre underhållskostnader jämfört med icke-eldrivna bilar. Med en stadig utbyggnad av laddinfrastrukturen för elbilar (där du ofta kan ladda gratis) och med fri parkering*, ingen fordonsskatt och förmånlig förmånsbeskattning för tjänstebilsinnehavare, reduceras dina totala ägandekostander högst påtagligt.

 

*Beroende på kommun

SPARA PÅ KRAFTEN OCH ORKA LÄNGRE

FÅ UT DET MESTA PÅ VARJE LADDNING

Kör upp till 170 km på varje laddning med din e-NV200 Evalia, med en mängd smarta sätt att optimera din räckvidd. Körlägena (Eco-läge och B-läge) samt Eco-routing hjälper dig att kontrollera din energiförbrukning. Med CARWINGS-appen kan du dessutom justera temperaturen i kupén på distans medan bilen fortfarande står med sladden i väggen. Detta är bara några tips på hur du kan få ut det mesta av varje laddning, men bara dessa kommer ge dig många extra mil.

ANVÄNDARVÄNLIG TEKNIK

NJUT AV ANSLUTNINGSBAR INNOVATION

Din Nissan e-NV200 Evalia är även utrustad med effektiv teknik som kombinerar komfort med prestanda. CARWINGS-appen tillåter dig att övervaka din laddning på distans och ställa in temperaturen i kupén före resan. Med system för hjälp vid start i backe, automatlåda och backkamera kan du njuta av mjuk och imponerande acceleration, växling och fantastisk manövreringsförmåga. Med i-Key - nyckelfritt låssystem och andra avancerade funktioner har du verktygen för en perfekt och bekväm resa.

ÄNNU MER MÅNGSIDIG

Nu med 7 sittplatser

Nu finns Nissan e-NV200 att få med 7 sittplatser! Tack vare den smarta designen har du möjlighet att transportera både passagerare och last! Den andra och tredje sätesraden kan delas, vilket ger ett rymligt och mångsidigt lastutrymme.