Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.LIVET MED
EN ELBIL


100 % eldrivna Nissan e-NV200 Evalia är en personbil som verkligen kan ändra ditt sätt att färdas

FÖRDELAR MED e-NV200 EVALIA

HÖJ KOMFORTEN, SÄNK DINA KOSTNADER

e-NV200 Evalia har mycket attraktiva driftskostnader och är utrustad med teknik som förenklar livet. Helt tyst motor, utan vibrationer, gör att du blir mindre trött och din effektivitet ökar. Med innovativ teknik, som i-Key - nyckelfritt låssystem, automatlåda och system för hjälp vid start i backe gör den även körningen säkrare, enklare och bekymmersfri.

SPARA PENGAR I VARJE KURVA

Attraktiva driftskostnader i en attraktiv bil

Varför slänga ut pengar på skatt och bränsle? e-NV200 Evalia har noll CO2-utsläpp under färd och erbjuder möjlighet att spara pengar. Energikostnaderna minskar med 60% och underhållskostnaderna med 40% jämfört med en motsvarande dieselbil. Utöver detta har du på vissa orter fri parkering* och du kan ofta utnyttna offentliga laddstationer helt gratis. e-NV200 Evalia är bra för miljön - men även för din plånbok! 

* Parkeringsavgifter varierar mellan olika kommuner

DAGENS ELBILAR

ELBILENS NYA ANSIKTE

Litiumjonbatterier är mer hållbara än traditionella blybatterier och används till att driva elbilar. Detta gäller även 100% eldrivna Nissan e-NV200 Evalia. Det betyder inte bara noll utsläpp, utan även mindre spill och mindre bekymmer vid laddning. En vinst för både dig och vår planet.

ELBILENS SJÄL

SMIDIG. SPÄNNANDE OCH EKONOMISK. DET FINNS MÅNGA FÖRDELAR MED ATT KÖRA EN UTSLÄPPSFRI BIL.

Acceptera inga kompromisser!
Med e-NV200 Evalia får du dynamisk acceleration, högt vridmoment och imponerande köregenskaper
Och eftersom den är 100% elektrisk, erbjuder den attraktivt låg driftskostnad, är tystare och har noll utsläpp under färd.
Med smart design som optimerar innerutrymmet erbjuder Nissan e-NV200 Evalia mångsidighet i toppklass!

ELBILAR GÖR LIVET ENKLARE

NOLL UTSLÄPP, NOLL PROBLEM

Med 100% eldrivna Nissan e-NV200 Evalia, vaknar du med ett fulladdat litiumjonbatteri tack vare laddningen över natten. Undvik skadliga utsläpp i garaget när du startar bilen på morgonen och strunta i onödiga (och dyra) stopp på bensinstationen på väg till jobbet. Genom att använda din Smartphone eller dator kan du på distans aktivera klimatkontrollen i kupén eller starta laddningen på din elbil, så att allt är klart när du är redo att köra. Medan du kör berättar Carwings telematiska SatNav-system för dig exakt vilken mängd energi du behöver för att nå ditt mål och var närmaste laddningsstation ligger. Livet med elbil är enkelt!