Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.


LADDA DIN NISSAN
e-NV200 EVALIA


Ladda enkelt hemma och på väg

FÅ UT MESTA MÖJLIGA AV DIN RÄCKVIDD

NÖJ DIG INTE MED MINDRE

Nissan förser dig med alla verktyg du behöver för att få ut det mesta av energin som finns lagrat i batteriet..

-Eco-läget reducerar energin som går till luftkonditionering och anpassar energiflödet till elmotorn när du trampar på gaspedalen, med en mjukare acceleration sparar du energi.

-B-läget ökar styrkan i det regenerativa bromssystemet som omvandlar bromskraft till el och återladdar batteriet. Tillsammans med Eco-läget tillåter det maximal optimering av energikonsumtionen.

-Eco-routing gör att du kan planera den mest energieffektiva vägen för att nå din destination. Ställ bara in parametrarna - Eco-routingen kommer att jobba för dig!

Glöm heller inte att värma eller kyla kupén, med hjälp av Connect-appen, när bilen fortfarande är ansluten till vägguttaget - då använder du ingen energi från batteriet!

HUR DU LADDAR DIN NISSAN e-NV200 EVALIA

INGENTING ÄR ENKLARE

Precis som med Nissan LEAF är det enklast att ladda e-NV200 Evalia hemma. 6kW-laddaren låter dig ladda e-NV200 Evalia på bara 4 timmar med en 32A-hemmaladdare. Självklart har du alltid möjligheten att ladda din elbil från vilket uttag som helst, LED-lampor på instrumentbrädan visar laddstatus. För att avsluta en pågående laddning av litiumjonbatteriet behöver du bara dra ur kontakten. Hitta detaljerad information om olika sätt att ladda din elbil nedan.

 

LITIUMJONBATTERIET I NISSAN e-NV200 EVALIA

FULL KAPACITET, ÄVEN EFTER UPPREPADE LADDNINGAR

Som ett resultat av 20 års forskning och erfarenhet är litiumjonbatteriet i nya Nissan e-NV200 Evalia kompakt, kraftfullt, säkert och har lång hållbarhet. Isolerat och tryggt sitter det under bilen - vilket ger mer utrymme i kupén. I linje med Nissans miljöprogram är litiumjonbatteriet dessutom återvinningsbart till 95%.

ÖKA DIN TRYGGHET

På Nissan tror vi så starkt på vårt revolutionerande litiumjonbatteri att vi utvidgar garantierna för alla europeiska ägare. 5 år (eller 100.000 km) garanti om, vid fulladdat batteri, kapaciteten indikerar under 9 av de 12 streck som visas på instrumentbrädans kapacitetsindikator. Det betyder garanterad hög batteriprestanda på lång sikt.

NORMAL LADDNING

STANDARDLADDNING AV DIN ELBIL MED NISSANS EVSE-KABEL

Din Nissan e-NV200 Evalia levereras med en 6 meter lång kabel som låter dig ladda bilens batteri i ett vanligt eluttag. Kabeln kan också användas på offentliga laddningsstationer.

*Nissan rekommenderar att låta ditt eluttag hemma kontrolleras av en fackman.

LADDA HEMMA

INSTALLERA EN LADDBOX HEMMA

Det säkraste och snabbaste sättet att ladda litiumjonbatteriet i din Nissan e-NV200 Evalia är att installera en laddbox hemma.  När boxen installerats av en behörig elektriker ger det dig full laddning på omkring åtta-tio timmar. Din lokala Nissan-återförsäljare kan rekommendera en auktoriserad eldriftsoperatör, som kan ge en detaljerad offert. Installationen kommer med en garanti och ger dig tillgång till en hjälplinje.

 

LADDA PÅ VÄGEN

DET OFFENTLIGA NÄTET AV LADDSTATIONER VÄXER SNABBT

På omkring 30 minuter kan du snabbladda din Nissan e-NV200 Evalia från 0 till 80%! Det kan vara på en parkeringsplats medan du handlar eller helt enkelt på gatan. Nätverket växer och det tillkommer fler laddstationer varje dag. Infrastrukturen för laddning av elbilar utvidgas snabbt och förhandlingar med privata företag och kommuner tillåter oss att hela tiden utveckla och förbättra dina bilresor. Du behöver inte ta en paus för att ladda din bil - ladda din bil när du tar en paus istället.