Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

 

X-TRAIL PERSONALISERINGSMODUL

new Nissan X-Tail back/side view

DOMINERA PÅ VÄGEN MED DIN DRÖMBIL

Gör varje åktur med din NISSAN X-TRAIL ännu mer unik med våra högklassiga personaliseringsalternativ. Lättmetallfälgar, häftiga karossfärger, kundanpassade tillbehör - allt finns i lager för att göra bilen personlig. Allt från individuella förändringar till kompletta kundanpassningspaket - våga vara äventyrlig, bara inte på vägen.

Spara din bil sedan du väl fått den klar. Med ditt personaliserings-ID, dela den, skicka den eller gå tillbaka för att fixa den sista touchen. Det finns massor av kombinationer och alternativ att välja bland, så du hittar säkert det som är perfekt för att göra NISSAN X-TRAIL precis lika djärv som du.

FÖLJ STEGEN

1- KUNDANPASSA DIN NYA NEW X-TRAIL
 

Ge uttryck för din stil och skapa din perfekta nya NISSAN X-TRAIL med hjälp av personaliseringsverktygen i 3D-modulen.

2- SPARA DIN KUNDANPASSNING

Spara och dela din konfiguration och få en unik konfigurationskod.

 

 

 

3- HÄMTA DIN KUNDANPASSNING

Med denna kod kommer du direkt till din personaliserade nya NISSAN X-TRAIL på vår webbsida och hos alla våra återförsäljare. Din NISSAN X-TRAIL drömbil är nu klar för avhämtning.