Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

EXTERIÖR NISSAN X-TRAIL

Upptäck alla tillgängliga färger

När elegans möter styrka

Den perfekta balansen mellan crossover och SUV

Inga fler kompromisser! Genom att kombinera en smart stadsdesign och en terrängbils uthållighet, är den Nissan X-TRAIL både dynamisk och elegant. Med dess skulpterade linjer och strömlinjeformade kurvor är den framtagen för ett stilfullt äventyr och för att få ut det mesta av varje resa: passagerare kan även beundra utsikten genom panoramaglastadet. Njut av den goda sikten längs vägen: du kommer inte att missa något, och fotgängarna kommer definitivt inte att missa dig när du kör förbi.

Finjusterad för en elegant uppsyn

Nissan X-TRAILs perfekt balanserade kropp är utrustad med högkvalitetsfunktioner: förutom dess eleganta aerodynamiska linjer kan du njuta av SUV-komfort och ökad synlighet tack vare dess höga midja och dess höga markfrigång. Med kromdetaljer och takräcken för last får du verkligen både stil och styrka. Lägg bara till "boomerang" fram- och bakljus, LED- strålkastare och 19" eleganta aluminiumfälgar: det är den X-TRAILs signaturlook.

Teknik som håller dig om ryggen

Kontroll är mer än bara en sinnesstämning.

Nissan X-TRAILs All Mode 4x4-i-system säkerställer ett perfekt väggrepp under alla förhållanden. Välj 2WD, AUTO eller LOCK för att anpassa körningen efter vägen och undvik komplicerade starter vid körning i uppförsbacke med Hjälp vid Start i Backe. Helljusassistans ger dig automatiskt den längsta belysningsräckvidden för att öka synligheten i din omgivning. Och med däcktryckskontroll kan du känna dig säker på att alltid ha optimalt tryck. Bekvämlighet, kontroll, säkerhet: vi har tänkt på allt.

Kör med en skyddande sköld för att undvika faror

Nissan X-TRAIL är fullpackad av nyheter som håller dig säkert på vägen. Den anpassar sig till din omgivning och förutser det oväntade med funktioner som körfältsvarnare för att hålla dig på banan och dödavinkelnvarnare för hinder som ibland finns utanför ditt synfält. Rörelsedetektor och förbättrad bromsassistans gör att du hinner reagera och stanna på nolltid. Du behöver inte oroa dig för att någonting ska komma emot dig: vår teknik finns här för att ta hand om dig.

NISSAN X-TRAIL - EXTERIÖRA MÅTT


sidovy av en svart NISSAN X-TRAIL 2706 4640 frontvy av en svart NISSAN X-TRAIL 1 710 (1 715 med takrails) 1820 (1830 med 19" fälgar) Mått i mm
Karosshöjd (mm) 1 710 (1 715 med takrails)
Karosslängd (mm) 4640
Karossbredd (mm) 1820 (1830 med 19" fälgar)
Axelavstånd 2706