Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN X-TRAIL
ÄVENTYR FÖR
DITT FÖRETAG

Den Nissan X-TRAIL är fullpackad med intelligent teknologi,
och har plats för ännu mer, tack vare dess exceptionella
rymlighet och mångsidighet. Förberedd för alla typer av last och
på vilken väg som helst, är det den perfekta partnern för ditt företag.

Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

BUSINESS+ DIN NÄSTA TJÄNSTEBIL

X-TRAIL BUSINESS+ FÖR DIG SOM VILL HA EN ATTRAKTIV TJÄNSTEBIL TILL ETT ENASTÅENDE PRIS

Tillgänglig med manuell- eller automatlåda, 2- eller 4-hjulsdrift – valet är ditt.

 

Nissan X-TRAIL Business+ är standardutrustad med bl.a följande:
NissanConnect – integrerat navigations- & ljudsystem inkl. DAB & 7’’ pekskärm, AVM – Around View Monitor, Identifiering av vägskyltar, Intelligent parkeringsassistans, Frontkollisionsvarning & autobroms, Elektriskt öppningsbart glastak, 5’’ Avancerad Drive Assist HD-skärm, 17’’ lättmetallfälgar, Elektronisk parkeringsbroms, Strålkastare med LED-signatur mm.

 

Pris från: 273 900 kr inkl. moms. Förmånsvärde från: 1 790 kr/mån*

 

* Beräknat förmånsvärde är baserat på 50% marginalskatt.
Nya Nissan X-TRAIL Business+ är en nettoprissatt modell och kan ej kombineras med ramavtalsrabatt.

 

 

 

Prislista X-TRAIL Business+ EURO6

 

Prislista X-TRAIL Business+ EURO5     

 

Prislista QASHQAI Business+ EURO6

 

Prislista QASHQAI Business+ EURO5

 

 

IÖGONFALLANDE OCH ROBUST EXTERIÖRDESIGN

TILLFÖR STYRKA OCH STIL TILL DIN FÖRETAGSBIL

Med skulpterade linjer och strömlinjeformade kurvor, tillför din Nissan X-TRAIL en dynamisk och elegant känsla till ditt företag. Genom att kombinera en urban design med en terrängbils tuffhet, är den redo för allt oavsett tillfälle, och dessutom alltid med rätt stil.

FLEXIBEL OCH ELEGANT INTERIÖRDESIGN

GÖR DIG REDO FÖR VILKEN LAST SOM HELST MED OPTIMERAT LASTUTRYMME

Den Nissan X-TRAIL:s unika rymlighet innebär inte bara en större komfort under dagen. Det innebär att du i stort sett kan anpassa dig till vilken last som helst, oavsett om det gäller extrapassagerare eller skrymmande objekt. Fäll dina baksäten, förvara i utrymmet för våt och torr last och dela upp ditt bagage: det är möjligt och dessutom lätt att göra.

FÖRSEDD MED EFFEKTIV PRESTANDA

TA FULLSTÄNDIG KONTROLL ÖVER DINA UTGIFTER

Är du trött på att behöva välja mellan hästkrafter och bränsleförbrukning? Den Nissan X-TRAIL:s dieselmotor 130dCi erbjuder båda alternativen, så att du kan njuta av topprestanda utan att ständigt tänka på dina driftskostnader. Till skillnad från konventionella variabla transmissioner, efterliknar X-Tronic:s växellåda i den nya X-TRAIL-modellen beteendet hos de traditionella flerväxlade automatväxellådorna under hård acceleration, med stegändringar. I mjukare körning är förhållandena subtilt justerade för att ge maximal mjukhet. Detta innebär att X-Tronic:s transmissionssystem erbjuder det bästa av två världar för förare, med jämn och låg belastning och direktprestanda under körning med snabb acceleration.

ANSLUTEN TILL DITT FÖRETAG

HÅLL KONTAKTEN UNDER DAGEN MED DET NYA NissanConnect

Kommunikation, navigering, underhållning: tack vare NissanConnect kan du få vägbeskrivningar via GPS, undvika bilköer med hjälp av kontinuerliga uppdateringar och kontrollera bensinpriserna omkring dig. Behöver du stanna till snabbt vid en järnaffär? Med Googles integrationstjänst kan du söka den som ligger närmast dig, eller använda dig av Google Send-to-car för att ladda upp din vägbeskrivning direkt från din dator. Ring och ta emot samtal, logga in via Facebook och mycket mer: med lättillgänglig uppkoppling kan du låta din Nissan X-TRAIL bli en viktig del av ditt företag.

TEKNIK SOM SER EFTER DIN FÖRETAGSBIL

UPPLEV ETT STRESSFRITT FÖRETAG MED OMFATTANDE SÄKERHET

SafetyShield-teknik använder visuella och hörbara varningar, för att du alltid ska behålla fullt fokus i trafiken. Döda vinkeln-varning, körfältsvarnare och autonom nödbroms tillåter dig att reagera och stanna direkt vid oförutsedda händelser eller hinder. Dessutom kommer igenkännaren av trafiksignaler att uppdatera dig direkt på displayen Advanced Drive-Assist™ bakom din ratt,, så att du alltid kommer att vara medveten om hastighetsbegränsningar och andra regler. Låt din Nissan X-TRAIL hålla ett öga på din omgivning vid varje tillfälle, så att du kan fokusera på annat.