GARANTIER & ASSISTANS -
NISSAN QASHQAI


Upptäck allt om tjänster, garanti och underhåll på QASHQAI

Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

rödvit logotyp You+Nissan

UNIK, EXKLUSIV OCH DIN

YOU+NISSAN är det ställe där du som NISSAN-ägare kan hitta allt du behöver för att få ännu större glädje av din NISSAN. Dra fördel av specialerbjudanden, unika rabatter och vår personligt anpassade tjänst. Det är din kontaktpunkt med NISSAN.

SKAPA ETT KONTO

Skapa ett konto så hjälper vi dig att få ut mer från din NISSAN

Nissan You+

NISSAN, förarguide

NISSAN QASHQAI, förarguide

SNABB, ENKEL, EXAKT

Utforska din NISSAN bekvämt med din telefon. Bara starta appen, rikta kameran mot de knappar du vill veta mer om och få informationen genast. Om du vill veta mer om varningslysena, öppnar du varningslysmenyn och söker bland ikonerna och förklaringarna av dem. Behöver du snabb info? Gå in på den elektroniska versionen av snabbreferensguiden direkt i din smartphone. Är det precis det du alltid har behövt? Det var så vi tänkte!

 

 

Nya NISSAN QASHQAI: tjänster

TJÄNSTER

Att köpa en bil innebär mer än att bara välja sin favoritmodell. För att hjälpa dig med alla andra saker, kan vi erbjuda ett antal tjänster. Allt från finansiering till garanti och försäkringar. Så ta det bara lugnt. Vi har allt som behövs.

Garanti Nya NISSAN QASHQAI

GARANTIER

NISSAN lämnar nybilsgaranti i 3 år / 100.000 km (det som inträffar först). Det gör vi för att vi tror att du har glädje av din NISSAN i många år. Dessutom skyddas den av vår 3-års lackgaranti, 3-års vagnskadegaranti och en 12-års rostskyddsgaranti.