ALLA PRATAR OM: NISSAN QASHQAI

OMDÖMEN


Lita inte blint på oss! Här finner du en samling verkliga berättelser som ger dig en bild över vad NISSAN-ägare, som funderar på att köpa NISSAN QASHQAI, tycker om denna nya kompakta citybil.

INSIDER-ÅSIKTER OM KVALITETEN HOS HELT NISSAN QASHQAI

Tillverkad med dig i åtanke för att ge dig den bästa kvaliteten

Helt Nissan QASHQAI har testats hårt för att ge dig och dina passagerare den ultimata robustheten, pålitligheten och säkerheten. Lyssna på förstahandsreaktioner från både ägare och insiders om kvaliteten hos helt Nissan QASHQAI och de extrema tester den har genomgått.

HÖR VAD ÄGARNA HAR ATT SÄGA OM TEKNIKEN I HELT NISSAN QASHQAI

Den ultimate teknologien testet i aksjon

QASHQAI-ägare från hela Europa upplevde helt Nissan QASHQAI för första gången på Europapremiären.
Från Safety Shield med döda vinkeln- och filbytesvarnare till Intelligent parkeringsassistans – helt Nissan QASHQAI har utformats för att ge dig en känsla av fullständig trygghet på vägarna. Upptäck ägarnas första reaktioner bakom ratten!

HAR DU NÅGONSIN UNDRAT HUR HELT NISSAN QASHQAI TILLVERKAS?

Se ägare dela sina första reaktioner på den enastående produktionskvaliteten.

Några lyckligt lottade ägare besökte produktionslinjen för helt Nissan QASHQAI i Storbritannien. För första gången får ägare se hur Nissan QASHQAI tillverkas ur ett insiderperspektiv, och de upptäcker hur kvaliteten tas på största allvar under hela tillverkningsprocessen. Se dem dela sina första reaktioner.

NISSAN QASHQAI FÅR FOLK ATT BÖRJA PRATA

Lita inte bara på oss!

Några befintliga ägare fick upptäcka och prova Nissan QASHQAI i flera olika steg. Se deras kommentarer på designen, kvaliteten och tekniken - från presentationen via provkörningen och vidare till produktionslinjen.

STIL OCH KOMFORT! VAD ÄR BÄTTRE ÄN ATT LYSSNA PÅ VAD ÄGARE AV NISSAN QASHQAI EGENTLIGEN TYCKER OM BILEN?

QASHQAI-ÄGARE GER SINA ÅSIKTER OM UTFORMNINGEN AV INTERIÖREN OCH OM RYMLIGHETEN I BILEN.

Genom en inblick i deras dagliga liv visar de hur designen i Nissan QASHQAI ger dem och deras familj mer frihet varje dag.

ÄGARE FÖRKLARAR EXAKT HUR DEN INBYGGDA TEKNIKEN I NISSAN QASHQAI FÖRENKLAR DERAS VARDAG

QASHQAI-ÄGARE BERÄTTAR GENOM VARDAGSHISTORIER OM FÖRDELARNA MED DEN AVANCERADE TEKNIKEN I NISSAN QASHQAI

Efter att endast ha ägt bilen i några månader, se hur den inbyggda tekniken redan fungerar som en personliga assistent, så att de med full kontroll kan upptäcka sin stad!