DJÄRV FORMGIVNING

EN DYNAMISK BIL, ELEGANT BYGGD

Möt nästa generation av crossoverformgivning, där SUV-styling och kompakt förfinad halvkombi kombineras med avancerade invändiga anslutningsmöjligheter. Det upphöjda läget ger dig fantastisk sikt, så att du blir härskaren ute på vägarna och i stan. NISSAN QASHQAI är själva definitionen på kompromisslöshet.

NISSAN QASHQAI crossover

DEN PERFEKTA CROSSOVERN FÖR STADSKÖRNING

GLID OMKRING I STAN MED ÖVERLÄGSEN SÄKERHET OCH SMIDIGHET

NISSAN QASHQAI plockar ut det bästa från båda världarna. Den kombinerar en dominerande terrängprofil med kompaktheten och smidigheten hos en kombibil. Tack vare säkerheten och den naturligt liggande tekniken, blir dessutom din körning så lugn och naturlig som det bara går. Inga fler häftiga reflexreaktioner, inga fler obehagliga överraskningar på vägen, tack vare SafetyShield.

NISSAN QASHQAI, formgivning

DUBBEL-LED-STRÅLKASTARE

LYS UPP HELA STAN

Färgstyrkan är i klass med solljus och ger dig fördelen av bättre sikt, för en säkrare och bekvämare körning.

NISSAN QASHQAI, strålkastare

19 TUMS ALUMINIUMFÄLGAR

INGEN ANLEDNING ATT KÄNNA SIG LITEN I EN STORSTAD

Stilfulla, tjusiga 19 tums aluminiumfälgar bygger upp din NISSAN QASHQAI från marken och ända upp.

NISSAN QASHQAI, hjul

SE ALLA FINESSER UTVÄNDIGT

CHASSIKONTROLLTEKNIK

NJUT AV LYHÖRDHETEN

NISSAN QASHQAIs geniala chassikontrollteknik gör din åkning smidig och enkel, och du kan känna sig självsäker med större kontroll och förträfflig hantering. Nu kan du lätt ta kurvor och glida enkelt över guppen på varje färd.

NISSAN QASHQAI, chassikontrollteknik

ALL MODE 4x4-i

FULLSTÄNDIG KONTROLL

All Mode 4x4-i-systemet mäter hjulens glidning och fördelar vridmomentet automatiskt direkt, med upp till 50 % till bakhjulen.

NISSAN QASHQAI All Mode 4x4-i

AKTIV FÄRDKONTROLL

SÄG ADJÖ TILL GUPPIGA ÅKTURER

NISSAN QASHQAIs karossrörelsekontroll använder bromsmoment för att minska dunsarna och göra din färd jämnare och mer hanterbar.

QASHQAI, aktiv färdkontroll

AKTIV SPÅRKONTROLL

SÄKERHET I VARJE KURVA

Med NISSAN QASHQAIs aktiva spårkontroll tar du kurvorna bättre utan att anstränga dig, och kan känna dig säkrare i alla förhållanden.

QASHQAI, aktiv spårkontroll

PREMIUM OCH SMART FORMGIVNING

STRÖMLINJEFORMAD EXTERIÖR, LYXIG INTERIÖR

NISSAN QASHQAI är djärv, atletisk och dominerande. Den stilfulla designen förkroppsligar det som finns undertill:
avancerad naturligt liggande bilteknik som ger dig total kontroll, total kontakt, total komfort – och en total stadsmässig SUV-upplevelse.

NISSAN QASHQAI, formgivning

NOLLGRAVITATIONSSÄTE

KÄNN DIG BEKVÄMARE, HÅLL DIG MER UPPMÄRKSAM

Samtidigt som sätet förbättrar cirkulationen och uppmärksamheten, är det otroligt bekvämt och stilfullt. Kör helt utan påfrestning från fötterna till huvudet, med stöd särskilt för bäcken, ryggrad och bröstkorg.

NISSAN QASHQAI, säten

BAGAGEPANELSYSTEM

MER MÅNGSIDIGT ÄN NÅGONSIN

Det invändiga bagageutrymmet har 16 bagagekombinationer, däribland dolda fack för värdesaker, plus möjligheten att ta bort alla facken och få ännu mer plats. Denna förvaringslösning är skraptålig och lätt att rengöra, så du är alltid redo för vad dagen kan ha i beredskap åt dig.

NISSAN QASHQAI, förvaring

INNERBELYSNING

STÄMNINGSBELYSNING GER EN LUGN KÖRNING

Innerbelysningen skapar en engagerande miljö som du aldrig vill lämna.

NISSAN QASHQAI, innerbelysning

THERMACLEAR – UPPVÄRMD VINDRUTA

FÅ KLAR SIKT SNABBT

Med en uppvärmd vindruta sparar du flera värdefulla minuter: det blir lättare att få bort snö och is, och invändigt försvinner imman nästan genast från din nya NISSAN-crossover.

NISSAN QASHQAI, uppvärmd vindruta

PANORAMATAK

FÅ KONTAKT MED OMVÄRLDEN

Ljuvligt i solen och romantiskt i regnet. Ett direktfönster ut mot omvärlden oavsett var du befinner dig.

NISSAN QASHQAI SUV

SE ALLA FINESSER INVÄNDIGT

NYA NISSANCONNECTTM

FÅ KONTAKT MED STADSLIVET

Med den avancerade NissanConnect-tekniken i QASHQAI får du åtkomst till ljud, navigering och kommunikation på en 7 tums färgpekskärm. Den kan även tala med din smartphone, så att du kan strömma din favoritmusik trådlöst, hålla koll på senaste nytt från dina sociala nätverk, och även söka online.

NISSAN QASHQAI, NissanConnect

SMART NAVIGERING

GÖR MESTA MÖJLIGA AV DIN RESA

Det är superenkelt att ställa in och köra till din destination: du kommer dit på ett effektivt sätt med funktioner som minskar körsträckan. Och med våra integrerade appar kan du vara säker på att du alltid hittar trevliga ställen i omgivningarna.

NISSAN QASHQAI, navigering

HÅLL DIG UPPKOPPLAD

TEKNIK FÖR ATT NÅ OCH BLI NÅDD

med NissanConnect™-handsfreeteknik kan du ringa och svara på samtal men ändå hålla händerna på ratten. Gå in på Facebook eller Twitter-appen och följ ditt nyhetsflöde, få tips om evenemang, uppdatera din status eller checka in med ditt nätverk när du kommer fram till din destination.

NISSAN QASHQAI, uppkoppling

FÅ UNDERHÅLLNING

UTE PÅ VÄGEN MÅSTE INTE BETYDA OANTRÄFFBAR

Plugga in hela ditt musikbibliotek trådlöst via Bluetooth® och välj mellan 100 000 direktsändande radiostationer och 2 miljoner podcasts, konserter eller shower. Det är mer musik än du någonsin kunnat önska dig!

NISSAN QASHQAI, NissanConnect

NISSAN SAFETY SHIELD-TEKNIK

SE TILL ATT DU BLIR SEDD

Safety Shield-tekniken i NISSAN QASHQAI förstärker din körning så att du alltid behärskar förhållandena. Olika säkerhetssystem ser tillsammans till att du undviker frontalkrockar, faror i döda vinkeln, att halka ur filen med mera.

NISSAN QASHQAI, säkerhetsteknik

KÖRFÄLTSASSISTENT

UNDVIK OBEHAGLIGA ÖVERRASKNINGAR

Om det finns ett fordon i döda vinkeln på någondera sidan av bilen, tänds en lampa i dörrbackspegeln. Om du blinkar för att byta fil och ett fordon är farligt nära, blinkar lampan och du hör en varning.

NISSAN QASHQAI, körfältsassistent

NÖDBROMS FRAM

HÅLL SÄKERT AVSTÅND

NISSANs system med nödbromsar fram* kan i vissa fall minska effekten av en krock, genom att det automatiskt sätter in bromsarna eller säger åt dig att bromsa om du kommer för nära fordonet framför.

NISSANs nödbroms fram

DÖDAVINKELN-VARNARE

UTVECKLA ETT SJÄTTE SINNE

När en bil kommer in i din döda vinkel tänds en indikator; dessutom hörs en ljudsignal om du har körriktningsvisaren på.

NISSANs dödavinkeln-varnare

RÖRELSEDETEKTOR

TRÄFFA DIN DIGITALA PILOTKOLLEGA.

Med den här funktionen får du reda på om någonting närmar sig, då den har 360 graders täckning – inte bara föremål, utan även barn och djur.

NISSANs rörelsedetektor

PARKERINGSHJÄLPTEKNIK

HJÄLPER DIG ATT MANÖVRERA RÄTT

Vi presenterar Intelligent Park Assist™ och 360° Around View Monitor™, NISSANs senaste avancerade parkeringsteknik. Få kontroll, sikt och medvetenhet på högre nivå när du klämmer dig in i och ut ur trånga utrymmen, när du backar in på eller av från vägar med dålig sikt, eller bara elegant glider in på den där lediga platsen du råkar ha framför dig.

NISSAN Intelligent Park Assist

NISSANS INTELLIGENT PARK ASSIST™

INGET MER SVÄNGANDE FRAM OCH TILLBAKA

Inget mer krångel när du parkerar i stan – assistenten tar mått på parkeringsplatserna åt dig och ger dig användbara synliga anvisningar så du får NISSAN QASHQAI i perfekt position.

NISSAN Intelligent Park Assist

360° AROUND VIEW MONITOR MED INTELLIGENT PARKERINGSASSISTENT

DU FÅR ÖGON I NACKEN

Bedöm omgivningarna med fågelblick, och gå sedan över till praktiska dubbelskärmsvyer för parkerings- och backningsmanövrar.

NISSAN 360° Around View Monitor

DIN QASHQAI, DITT SÄTT

LÄGG IN LITE AV DIG SJÄLV I DIN NISSAN QASHQAI MED TILLBEHÖR

Välj mellan paketen Crossover och Style, eller välj individuellt. Nya NISSAN QASHQAIs exteriör kan anpassas så att det passar dig, i allt från de eleganta listerna och aluminiumfalsarna till de praktiska takboxarna och cykelhållarna. Inne i kupén kan du på samma sätt välja bland praktiska och glamorösa inslag, från mobilhållare och utrymmesorganiserare till sportiga pedaler.

CUSTOMIZE

NISSAN QASHQAI, tillbehör

NISSAN QASHQAI, utvändig formgivning

DJÄRV FORMGIVNING REGERA ÖVER STAN

MÖT NYA NISSAN QASHQAI
NISSAN QASHQAI, priser och specifikationer

PRISER OCH SPECIFIKATIONER HITTA DIN PERFEKTA NISSAN QASHQAI

TA EN TITT