NISSAN QASHQAI
DEN ULTIMATA
FÖRETAGSBILEN

Varför kompromissa? Nya Nissan QASHQAI
kombinerar design, dynamik, innovativ teknik och den bästa
effektiviteten i klassen till ett överkomligt pris. Det är helt
enkelt den ultimata företagsbilen.

Från

182 900 kr Info Angivna priser är inkl. moms. Värdena för l/100 km kommer från laboratorietester i enlighet med 2004/3/EG, är avsedda för jämförelse mellan fordon och kanske inte reflekterar verkliga körresultat (tillvalsutrustning, underhåll, körbeteende, väg- och väderleksförhållanden kan påverka de officiella resultaten).

Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

BUSINESS+ DIN NÄSTA TJÄNSTEBIL

QASHQAI BUSINESS+ FÖR DIG SOM VILL HA EN ATTRAKTIV TJÄNSTEBIL TILL ETT ENASTÅENDE PRIS

Tillgänglig med två olika dieselmotorer, manuell- eller automatlåda, 2- eller 4-hjulsdrift – valet är ditt.

 

Nissan QASHQAI Business+ är standardutrustad med bl.a följande:
Bi-LED-strålkastare, Eluppvärmd vindruta, 17’’ lättmetallfälgar, Graphite läderklädsel, NissanConnect – integrerat navigations- & ljudsystem inkl. DAB & 7’’ pekskärm, AVM – Around View Monitor, iKey – nyckelfritt låssystem, Identifiering av vägskyltar, Intelligent parkeringsassistans, Frontkollisionsvarning & autobroms mm.

 

Pris från: 239 900 kr inkl. moms. Förmånsvärde från: 1 641 kr/mån* 

 

* Beräknat förmånsvärde är baserat på 50% marginalskatt.
Nya Nissan QASHQAI Business+ är en nettoprissatt modell och kan ej kombineras med ramavtalsrabatt. 

 

 

 

Prislista QASHQAI Business+- Euro5

 

 

Prislista QASHQAI Business+- Euro6

 

 

Prislista X-TRAIL Business+       

 

EXTERIÖR & INTERIÖR CROSSOVER-DESIGN

DESIGN OCH KVALITET FÖR DITT FÖRETAG

Nya Nissan QASHQAI ger ”inga kompromisser” en helt ny innebörd genom att kombinera SUV:ens och den traditionella halvkombins två världar.

Designen är dynamisk, både interiör och exteriör håller högsta klass - från den svartlackerade kylargrillen, de tonade rutorna bak och de karakteristiska LED-lamporna till interiören i lyxigt, krämfärgat läder och alcantara. En rymlig kupé och ett generöst bagageutrymme bidrar ytterligare till att möta alla era behov.

MILJÖBILSKLASSAD

FRISK LUFT OCH LÅGA KOSTNADER

EN MILJÖBILSKLASSAD CROSSOVER

Oavsett om du väljer diesel eller bensin, 2- eller 4-hjulsdrift, manuell- eller automatlåda kan du alltid dra nytta av hög prestanda och låga utsläpp med Nissans Pure Drive-teknik. Nya QASHQAI med dieselmotorn 1.5 dCi 110 hk har ett CO2-utsläpp på endast 99 g/km. Utrustningsnivåerna Acenta och Tekna med denna motor uppfyller Miljöbilskraven från 2013 och är därmed befriade från fordonsskatt i 5 år.

INNOVATIV CROSSOVER-TEKNIK

Prestandan i Nissan QASHQAI förbättras ytterligare med hjälp av innovativ teknik. Ett exempel är Stop/Start-systemet, som automatiskt stänger av motorn när bilen står still för att spara bränsle och minska utsläppen. Genom att erbjuda sådan effektivitet och teknik – utan att spräcka din budget – gör nya Nissan QASHQAI till den ultimata företagsbilen.

DESIGN OCH NISSAN SAFETY SHIELD FÖR SÄKRARE KÖRNING

GÖR SÄKERHET TILL EN TOPPRIORITET

Vi vet att säkerheten står högt på agendan.
Nya Nissan QASHQAI kommer med innovativa och lättillgängliga säkerhetsfunktioner*:
- Aktiva chassikontroll
- Hjälp vid start i backe
- Frontkollisionsvarning & Autobroms
- AVM - Around View Monitor
- Filbytesvarnare
- Dödvinkelvarnare
- Rörelsedetektor
- Däcktrycksövervakning (TPMS)
- Trötthetsvarningssystem
- Identifiering av vägskyltar
- Helljus-assistans
* tillgänglighet kan variera mellan utrustningsnivåer

ULTIMAT ANSLUTNING, ULTIMAT KÖRNING

NAVIGATIONSSYSTEMET NISSANCONNECT GÖR HELA SKILLNADEN

Enkel ruttplanering, Google Intressanta platser (POI) och anslutning för USB/iPod är bara några av de många funktioner du får tillgång till med nya NissanConnect: systemet för navigation, kommunikation och ljudunderhållning i nya Nissan QASHQAI.

På en 7” pekskärm med antireflexbehandling hittar du kartor, användbara verktyg, appar och mycket mer. Med tekniken Nissan Send-To-Car kan du planera resan i förväg och skicka den direkt till bilen. Ute på vägarna har Nissans toppmoderna GPS 3D-kartor över 20 europeiska storstäder och ger dig trafikuppdateringar i realtid för att optimera effektiviteten. Google Intressanta platser (POI) tar dig till de bästa ställena i stan – från restauranger till parkeringar och de billigaste bensinstationerna – så oavsett om du vill få tips eller tanka fullt finns all information en enda knapptryckning bort. Dessutom innebär Bluetooth- och USB-/smartphone-anslutning att du alltid kan hålla kontakten med din bil. Den avancerade tekniken är inte bara utformad för att underlätta körningen, utan även för att göra varje åktur mer spännande både för förare och passagerare.