Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Nya JUKE nismo RS är framtagen för extrem körglädje. Som en högpresterande version av Nissan JUKE, kombinerar bilen imponerade kraft och kontroll, med en design som har inspirerats av vår fleråriga erfarenhet vid racerbanan. Det är inte bara en högpresterande bil, utan en nismo framtagen av Nissan för att erbjuda dig motorsportens spänning även på vägen.

FRÅN RACERBANAN TILL VÄGEN

Eftersom motorsportens spänning inte bara behöver stanna på racerbanan.

Nya JUKE nismo är den ultimata versionen av Nissans hyllade, kompakta crossover, och ett resultat av decennier av erfarenhet inom racing. Det är en tävlingsinspirerad bil som är testad i vindtunnel och framtagen enligt högsta standard, med fokus på prestandan. Och det syns. Inga detaljer förbises i nya JUKE nismo RS, som erbjuder en sportig premiumdesign, 1,6-liters bensinturbomotor med direktinjektion (DIG-T) och en imponerande 37-procentig ökning av det aerodynamiska marktrycket.

DESIGNEN SÄGER ALLT

KLIV IN

En sportig och exklusiv interiör som gör dig till den centrala punkten för extrem körglädje

Kliv in i en JUKE nismo RS och upptäck design på en helt ny nivå, som har inspirerats av ett lysande motorsportsarv och som har tillverkats för bästa komfort och stil för att ge dig oslagbar prestanda på vägen. Med Recaro Bucket-sportstolar, nismos läderklädda Alcantara-ratt, en röd nismo-varvräknare och andra spännande funktioner kommer du att få en känsla för racerbanan var du än befinner dig i världen.

TA ETT KLIV BAKÅT OCH NJUT

En exteriördesign som gör rättvisa åt det som finns under huven

Prestandan finns inte bara under huven. JUKE nismo RS har inte bara testats för att ge bilen ett fantastiskt utseende, utan för att ge dig en så tävlingslik aerodynamisk design som möjligt. Med sina omformade sidolister, sin uppsnyggade frontspoiler och sina lågt placerade luftintagsgrillar, kommer du alltid att köra med minsta möjliga vägmotstånd. Och i kombination med dess slående signaturstrålkastare, röda karossränder och nismos utmärkande exteriörfärger, överför Nissan racerbanans spänning direkt till dig.

FÖRBÄTTRAD PRESTANDA

JUKE nismo RS är byggd för att leverera med en imponerande motoreffekt och oöverträfflig kontroll

JUKE nismo RS har kraften att dominera och kontrollera för att imponera. Så om du älskar att köra bil, var beredd på att se hur dina önskningar går i uppfyllelse. Med en 1,6-liters bensinturbomotor med direktinjektion (DIG-T), en 6-stegad manuell växellåda eller en Xtronic-automatväxellåda får du ut det mesta av varje resa.

SAMMA GREPP PÅ VÄGEN SOM PÅ TÄVLINGSBANAN

UPPLEV KRAFTEN AV NISSAN JUKE NISMO RS MED ULTIMATA KÖREGENSKAPER OCH VÄGGREPP

Nissan JUKE nismo RS är utrustad med en lång rad “state of the art” teknik och funktioner som gör körningen lustfylld. Med uppdaterad fjädring och elektrisk servostyrning , förstärkt kaross, högre vridstyvhet samt uppgraderade bromsar kan du kontrollera bilen bättre än någonsin. När du dessutom får 10-ekrade 18’’ lättmetallfälgar kan vi utan tvekan säga att detta är Nissans ultimata prestanda-crossover!