Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NYA NISSAN JUKE
EN CROSSOVER MED
ULTIMATA PRESTANDA

Från spännande design till avancerad teknik, utforska alla spännande egenskaper hos nya Nissan JUKE

DYNAMISK FORMGIVNING

Sportigt och kraftfullt crossoverdesign

Dynamiska linjer, energifulla färger

Ingenting kan stoppa dig. Med hög prestanda och tuffare crossoveridentitet erbjuder nya Nissan JUKE hög markfrigång, hög midjelinje och stora hjulhus. Den välvda vindrutan och de infällda bakre dörrhandtagen tar fram de skarvfria formerna för förbättrad aerodynamik. Njut av det dynamiska utseendet och de två nya intensiva karossfärgerna (Yellow Sun och Ink Blue) som drar blickarna till sig.

EXKLUSIVA DESIGNEGENSKAPER

Detaljer som ger en unik formgivning

För att göra din nya Nissan JUKE ännu mer originell, har vi förfinat designen: en ny frontgrill och nya stötfångare fram och bak. Vi har även inkluderat blinkers i sidobackspeglarna och helt nya 18" lättmetallfälgar för att ge extra intryck.

RYMLIG FRÅN GOLV TILL TAK

Öppningsbart glastak och större lastutrymme

Nya Nissan JUKE känner inga begränsningar. Det stora öppningsbara glastaket fyller kupén med ljus och frisk luft och ger en rymlig miljö. Och eftersom man alltid behöver mer utrymme har vi ökat bagageutrymmet med imponerande 40 % (354 liter).

Ett ljus i mörkret

Snygg design och stort synfält med ny belysningsteknologi

En kombination av Xenon- och LED-teknik erbjuder dig optimal belysning. Nya LED-lampor sitter i de främre övre- samt bakljusen för att synas bättre under dagtid. Strålkastarna fram utnyttjar xenongas för maximal effektivitet och omedelbar ljusintensitet. Nya Nissan JUKE ger dig crossoverdesign och innovativ teknik för att se och synas.

NYA JUKE NISMO RS

MOTORSPORTSINSPIRERAD DESIGN

BYGGD FÖR ATT ÖVERFÖRA RACERBANANS SPÄNNING TILL GATAN

Vill du höja pulsen i din vardag? Med sina sportiga och aerodynamiska linjer är JUKE NISMO RS den perfekta kombinationen av en crossover och en sportbil! Med snygga sidotrösklar, en fräck frontspoiler och NISMOs karakteristiska röda karossränder, parat med en lika cool interiör som sportstolar, interiöra röda NISMO-linjer och en alcantaraklädd ratt kommer du att upptäcka hur en riktigt sportbil ska se ut. JUKE NISMO RS är helt enkelt  fantastisk och kommer att ge dig en racing-känsla och locka fram din tävlingsinstinkt.

ULTIMAT PRESTANDA

OAVSETT VILKEN VÄG DU TAR KAN DU ALLTID UTFORSKA RACERBANAN UNDER DINA DÄCK

Gör dig redo för ultimat väggrepp och sugande kraft i JUKE NISMO RS. Upplev allt från tjutande däck till motorvråll! Du får det bästa av motorsportskompetens och massor av banbrytande teknik. Med en direktinsprutad turbomotor på 1,6 liter och med en imponerande förbättring av det aerodynamiska marktrycket på 37%, kan du njuta av spännande prestanda på alla vägar du väljer att utforska.

SÄTT DIN EGEN PRÄGEL

LÄGG TILL DET LILLA EXTRA

Ge din nya JUKE en egen personlighet

Sätt en egen prägel på din nya Nissan JUKE!
Med våra alternativ för personlig anpassning kan du färglägga olika detaljer på din nya JUKE - backspegelkåporna, dörrhandtag eller varför inte utrusta din crossover med färganpassade lättmetallfälgar?
Även interiört kan du anpassa kupén med fyra olika färger (White, Red, Yellow eller Black).
Vad du än föredrar - Nissan ger dig möjlighet att kunna skapa din dröm-JUKE.

MOTORER OCH PRESTANDA

ULTIMAT MOTOREFFEKT

Om du söker god prestanda och effektivitet - sluta leta!

Vi på Nissan har försäkrat oss om att ha rätt motor för dig.
Välj mellan 1,6-liters bensinmotor med 94 hk eller Xtronicvarianten med 117 hk, 1.5dCi dieselmotor med 110 hk eller den nya DIG-T 115 bensinmotorn med 115 hk och 190 Nm vridmoment.
Där finns också DIG-T 190, som har högre vridmoment i det låga varvtalsområdet under 2 000 r/min och 190 hästar.
Stopp-/startteknik är nu standard på 1.5dCi, DIG-T 115 och DIG-T 190 med manuell växellåda.
Våra nya DIG-T turbomotorer har utvecklats av våra bästa ingenjörer för att ge dig en ännu angenämare och mer ekonomisk körupplevelse.

Avancerad reaktionsförmåga

Pålitlighet och säkerhet för maximala körupplevelser

Nya Nissan JUKE ger dig total kontroll med Torque Vectoring Systems, som styr momentfördelningen mellan fram- och bakaxel för maximal säkerhet och förbättrad kurvtagningsförmåga. Med 4-hjulsdrift kan du sluta oroa dig över trist väglag och känna dig helt trygg.

INNOVATIV TEKNOLOGI

INTUITIV FÄRDDISPLAY

Du är alltid uppdaterad med NissanConnect

Med sin stora NissanConnect-skärm är nya JUKE mer intuitiv och mer ansluten än någonsin. Via den 5,8” stora pekskärmen bläddrar du enkelt genom menyerna och växlar snabbt mellan navigation, telefon och musik när du anslutit din smartphone via Bluetooth eller USB. Med GOOGLE™ SEND TO CAR kan du sitta hemma och planera din resa och sedan skicka resplanen direkt till din JUKE. Du har även tillgång till väderrapporter, bensinpriser, flyginformation och sevärdheter på Google™-kartor för en problemfri navigeringsupplevelse.

BEKVÄM FÄRDKONTROLL

Skräddarsydd körhjälp

Med Nissans Dynamic Control System (NDCS), kan du kontrollera din körupplevelse via ett lättanvänt gränssnitt. Välj normal-, sport- eller ekoläge, visa kördata i realtid, t.ex. G-kraft eller aktuellt vridmoment.

TEKNIK FÖR DIN SÄKERHET

Skydd och sinnesfrid

Safety Shield-teknik hjälper dig att förutse det oväntade. Med Filbytesvarnare och Dödvinkelvarnare uppmärksammas du på vad som händer runt bilen i trafiken. Rörelsedetektorn varnar dig om exempelvis ett barn rör sig bakom bilen när du ska backa. Nissans Safety Sheild är säkerhetsteknik som gör skillnad och ger dig ögon i nacken.