Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

 

NISSAN DESIGN STUDIO

Personlig anpassning är mer än att bara lägga till några extra funktioner. Det handlar om att skapa din helt egna Nissan JUKE. Med Nissan Design Studio kan du bygga din crossover på ditt sätt med en stort urval av tillbehör, både exteriört och interiört, i olika färger. Med nästan ett oändligt antal kombinationer kommer bilen verkligen att bli unik.

SE ALLA NISSAN JUKE-TILLBEHÖR

FLEXIBLA MÖJLIGHETER

När det gäller att designa din drömbil vill vi hitta sättet som passar dig bäst. Det är därför som Nissan Design Studio erbjuder två olika alternativ för personlig anpassning: den Kreativa och den Exklusiva utformningen. Den Kreativa utformningen tillåter dig att designa din egen Nissan JUKE innan den är tillverkad, antingen online eller hos din återförsäljare. Den är alltså färdig när den kommer hem. Den Exklusiva utformningen tillåter dig att ändra och lägga till funktioner och tillbehör till din Nissan JUKE efter att du har köpt den. Nissan försöker tillgodose alla dina behov, på det sätt som passar dig bäst.