Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NYA NISSAN JUKE - INTERIÖR

Upptäck tillgängliga klädslar till nya Nissan JUKE

ALL NEW NISSAN QASHQAI
INTERIOR

Discover all of new Nissan Qashqai's available trims

MÅNGSIDIG OCH SPORTIG INTERIÖR

En crossover interiör som är snyggare och mer praktisk än någonsin

Upplev en djärvare och mer exklusiv resa i nya Nissan JUKE. Den sportiga interiöra designen erbjuder både utrymme och praktiska lösningar med en optimerad layout, som innebär att du aldrig behöver kompromissa med komforten. Bagageutrymmet ger dig dessutom 40% extra utrymme (2WD-versioner) jämfört med tidigare och kan anpassas för att få plats för det du behöver ha med. Fram kan du njuta av de sportiga racing-inspirerade detaljerna och läderklädsel som förfinats med anpassningsbara sömmar. Glöm inte de små detaljerna som den moderna mittkonsolen som garanterar dig ultimata och spännande körupplevelser.

ANSLUTNING OCH KONTROLL MED NISSANCONNECT-TEKNIK

Ett system för den ultimata körassistansen

Lägg till anslutningsmöjligheter med NissanConnect, som kombinerar navigation, kommunikation och musik på en intuitiv 7" pekskärm med antireflex. NissanConnect är den perfekta kompisen på resan. Hitta dina Google Points of Interest på kartan hemma och skicka din resplan direkt till din Nissan JUKE från din dator eller läsplatta med Google Send-to-Car. Håll dig uppdaterad om trafiken och nyheter med integrerade appar. Håll kontakten med dina vänner med Bluetooth handsfree eller via Facebook. Med Nissan Dynamic Control System får du tillgång till kördata och kan välja välja körsätt eller finjustera temperaturen i kupén.

ÖPPNINGSBART GLASTAK

Få en rymligare och mer spännande bild av omgivningen

I nya Nissan JUKE är det värt att titta upp. Glastaket har en mycket bredare öppning än ett normalt soltak. Att se stjärnor, taksiluetter eller t.o.m regndropparnas mönster gör hela skillnaden. Glastaket förstärker även känslan av utrymme och ger möjlighet att kunna njuta av omgivning som aldrig förr.

EN INTERIÖR SOM VISAR VEM DU ÄR

Konfigurera din Nissan JUKE med personlig anpassning av interiören.

Utveckla din personliga stil med personliga tillval för din nya Nissan JUKE. Välj finish, klädslar eller varför inte färgad mittkonsol och växelspak som extra tillbehör till din bil. Oavsett om du föredrar White, Red, Yellow eller Black finns det flera sätt att uttrycka dig själv.

NISSAN JUKE - INTERIÖRA MÅTT

Interiören i nya NISSAN JUKE
newjuke_interior_dimensions_a
RHD01b
Mått i mm
ANTAL PLATSER 5
MAXIMAL TAKBELASTNING (KG) 75
KAPACITET BRÄNSLETANK 46
UTRYMME FRAM (M2) 2,31
BAGAGEUTRYMME – MAXLÄNGD (MM) 675 (Uppfällt säte)
1470 (Fällbart säte, nedfält 60)
(Fällbart säte, nedfält 100)
BAGAGEUTRYMME – MAXBREDD (MM) 1409
BAGAGEUTRYMME – MAXHÖJD TILL TAK (MM) 681
BAGAGEKAPACITET (VDA) (L) 251
MAXIMAL BAGAGEKAPACITET MED FÄLLDA SÄTEN (VDA) (L) 803