Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

nya NISSAN JUKE Tjänstebilar

NYA JUKE -
DEN ULTIMATA LÖSNINGEN FÖR TJÄNSTEBILAR

När det gäller ditt företag vill du bara
ha det bästa och det senaste.
Den nya Nissan JUKE med dess djärva,
kompakta crossoverdesign,
innovativa funktioner och prestationsförmåga
ger dig just detta, och mycket mer.

Från

185 000 kr Help: Angivna priser är inkl. moms.Värdena för l/100 km kommer från laboratorietester i enlighet med 2004/3/EG, är avsedda för jämförelse mellan fordon och kanske inte reflekterar verkliga körresultat (tillvalsutrustning, underhåll, körbeteende, väg- och väderleksförhållanden kan påverka de officiella resultaten).

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte är från Storbritannien och inte representerar någon specifik modell, variant eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till utvalda varianter.

SPORTIG CROSSOVERDESIGN

Energisk, kompakt och sportig design inifrån och ut

Ge ditt företag mer prestanda och energi med Nissans sportiga JUKE. Den kurvade vindrutan är designad för effektivitet och de dolda bakre dörrhandtagen förstärker den sömlösa designen. Xenon- och LED-signatur erbjuder maximal belysning. Hög markfrigång ger tydligare synlighet. Snacka om effektivitet! Eftersom du aldrig kan ha för mycket lastutrymme har vi ökat bagageutrymmet med 40% och satt in justerbara lastskivor för att göra utrymmet så mångsidig som möjligt. Med Nissan JUKE känner du inga gränser, oavsett om du väljer den för användbarheten eller den djärva designen.

AVANCERAD TEKNOLOGI OCH ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

Full kontroll på din resa

Tack vare vårt innovativa system kan du njuta av maximala anslutningsmöjligheter oavsett vart du reser. Behöver du komma i kontakt med världen utanför, utan att förlora kontakten med vägen? Vår teknologi hjälper dig att göra just det. NissanConnect erbjuder dig det bästa inom navigation, ljud och uppkoppling med en utvecklad GPS plus app och smartphoneintegrering. Det unika Nissan Dynamic Control System ger dig också kontroll över din förbrukning, temperaturer och körsätt genom ett intuitivt mjukvarugränssnitt. Safety Shield-teknologi kombinerar ljud och visuella varningssymboler på din instrumentbräda för total medvetenhet om din omgivning. Vad mer kan dina tjänstebilar behöva?

HÖG PRESTANDA OCH OPTIMAL KONTROLL

Innovation och kraft för att gå vidare

Nya Nissan JUKE är fullpackad med kraft och anpassad teknik för att ta ditt företag till nästa nivå. Med ett stort urval av bensinturbomotorer med direct injection, som den nya DIG-T 115, DIG-T 190 eller Genration 6 av diesel motorn dCi 110 får du en garanterat hög prestanda. Samtliga motorer är utrustade med Stop/start-teknik och som tillval finns ett Torque Vectoring-system som fördelar vridmomentet mellan fram-och bakaxel för maximal manövrerbarhet och förbättrad kurvtagningsförmåga. 4WD och All Mode 4x4 anpassar dragkraften och bromsningen till dina körförhållanden, för optimal kontroll och grepp oavsett vilka inställningar du väljer.

NISSAN DESIGN STUDIO

Personanpassning är mer än att bara lägga till några extra funktioner. Det handlar om att skapa din helt egna Nissan JUKE. Med Nissan Design Studio kan du bygga din crossover på ditt sätt med en stort urval av tillbehör, både exteriört och interiört,i olika färger. Med nästan ett oändligt antal kombinationer kommer bilen verkligen att bli unik.