Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NYA NISSAN JUKE EXTERIÖR

Upptäck alla tillgängliga färger

*Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall kan bilder visa fordon som inte finns på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, variant eller erbjudande. De egenskaper som visas kanske inte är tillgängliga, eller är begränsade till utvalda versioner.

SPÄNNANDE EXTERIÖR CROSSOVERDESIGN

Sportig, snygg design för en urban crossoverstil.

Gör din resa mer engergifylld med nya Nissan JUKE:s crossoverdesign. Den aerodynamiska designen med dolda bakre dörrhandtag och en högt kurvad vindruta fulländas med stora kraftfulla och robusta hjulhus. Njut av dynamiska linjer och en spännande resa som garanterat kommer få många att vrida på huvudet.

NISSAN EXPERTFÖRARTEKNIK

Innovation som håller ett öga på vägen

Nya Nissan JUKE är fullpackad av smarta funktioner som håller koll och gör att du känner dig säker på vägen. LED-signatur fram och bak samt Xenon-strålkastare ger en distikt indentifikation och ökar synligheten. AVM - Around View Monitor kombinerar front, sido- och bakkameror och ger dig ett 360º helikopterperspektiv av din crossover och dess omgivning under parkering. För en ytterligare ökad medvetenhet finns Safety Shield-teknik som meddelar dig om något rör sig kring bilen på exempelvis en parkeringsplats, eller om en bil ligger snett bakom dig i döda vinkel ute i trafiken. Du kan slappna av när din Nissan JUKE bistår dig med extra ögon.

PERSONLIG ANPASSNING MED NISSAN DESIGN STUDIO

Gör din nya JUKE ännu mer personlig

Konfigurera och anpassa din nya Nissan JUKE i några få enkla steg! Med Nissan Car builder och Nissan Design studio kan du bestämma vilken motor du vill ha och välja stylingkit i olika färger. Du kan även lägga till fräcka detaljer som färgade backspegelkåpor och andra extra tillbehör. Oavsett om du föredrar en smart elegant- eller en slående racing-look garanterar vi att din Nissan JUKE kommer att matcha din livsstil och ge dig mer attityd.

BANA VÄG FÖR ETT SPORTIGARE UTSEENDE

EXTERIÖRA MÅTT


nya NISSAN JUKE crossoverdesign 2530 4135 nya NISSAN JUKE crossoverdesign 1565 1765 Mått i mm
Karosshöjd (mm) 1565
Karosslängd (mm) 4135
Karossbredd (mm) 1765
Axelavstånd 2530