Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att Nissan kontaktar dig.

NISSAN PULSAR GARANTIER & ASSISTANS


Upptäck allt om tjänster, garanti och underhåll på NISSAN Pulsar

Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

rödvit logotyp You+Nissan

UNIK, EXKLUSIV OCH DIN

YOU+Nissan är det ställe där du som Nissan-ägare kan hitta allt du behöver för att få ännu större glädje av din Nissan. Dra fördel av specialerbjudanden, unika rabatter och vår personligt anpassade tjänst. Det är din kontaktpunkt med Nissan.

SKAPA ETT KONTO

Skapa ett konto så hjälper vi dig att få ut mer från din Nissan

Nissan You+
Nya Nissan PULSAR: tjänster

TJÄNSTER

Att köpa en bil innebär mer än att bara välja sin favoritmodell. För att hjälpa dig med alla andra saker, kan vi erbjuda ett antal tjänster. Allt från finansiering till garanti och försäkringar. Så ta det bara lugnt. Vi har allt som behövs.

Garanti Nya Nissan Pulsar

GARANTIER

Nissan lämnar nybilsgaranti i 3 år / 100.000 km (det som inträffar först). Det gör vi för att vi tror att du har glädje av din Nissan i många år. Dessutom skyddas den av vår 3-års lackgaranti, 3-års vagnskadegaranti och en 12-års rostskyddsgaranti.