Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att Nissan kontaktar dig.

DEN HAR ALLT OCH LITE TILL

 

NISSAN DESIGN STUDIO:

Personalisering är mer än att bara lägga till lite extra, det handlar om att ge dig och din bil den attityd ni förtjänar. Med Nissans Design Studio kan du sätta din egen prägel med smarta anpassningspaket i Nissans tre signaturfärger. Högkvalitativa material och förfinade detaljer, det är precis vad du behöver för att lägga till subtil elegans och göra din körning ännu  lite snyggare.

KREATIVA OCH EXKLUSIVA LINJER

När du ska designa din drömbil vill vi hitta det bästa sättet för dig. Därför har Nissan Design Studio två erbjudanden för personlig anpassning med eleganta tillbehör till din nya Nissan PULSAR. Den kreativa linjen ger dig tillgång till Stil- och Premiumpaket i två av Nissan Design Studios signaturfärger, White och Black. Den exklusiva linjen skapar en premium-känsla med hjälp av Chrome-detaljer och finns i två olika anpassningspaket. Oavsett vilken linje du väljer, njut av utsökta förbättringar av de minsta detaljerna med högkvalitativa anpassningsmöjligheter för en smart och diskret sista touch.

PERSONLIG ANPASSNING AV PULSAR

HITTA DIN EGEN STIL

Kliv in i vår virtuella 3D-anpassade modul och lägga till en touch av subtil elegans till din Nissan PULSAR. Välj ett Stil-paket för att anpassa backspegelkåporna och tröskeldekorlisterna i White, Black eller Chrome. Välj Premium-paketet för front, handtag till bakluckan och bakre stötfångare, finns även  de tillgängliga i våra tre färger. Spara din Nissan PULSAR när som helst; med din kod kan du alltid gå tillbaka om du ångrar dig. När du är klar, dela din kod med din lokala Nissan-återförsäljare för att anpassa din bil med dina valda alternativ.