Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att Nissan kontaktar dig.

Smart teknik och design

Upptäck allt som är värt att veta om nya NISSAN PULSAR.

DYNAMISK EXTERIÖR DESIGN

KRAFTFULLA STRÖMLINJEFORMADE KURVOR

ATTITYD PÅ VÄGEN

Vill du ha en bil som visar rytmen av ditt dagliga liv? Ditt sökande är över! Med sin dynamiska design är Nissan PULSAR det perfekta sällskapet för dig. Den skulpterade karossen och de distinkta linjerna ger ett sportigt utseende som banar väg för en trygg och underhållande dag. 

Spännande designfunktioner

Finjusterad för ett perfekt utseende

NISSAN PULSAR har en design med smart elegans i varje liten detalj. Dess iögonfallande dimljus och sidofönster, som fodrats med kromdetaljer, integreras med dess exklusiva linjer. Dess framhävda bakspoiler och den V-formade nätgrillen, ger ett sportigt aggressivt utseende, som blir komplett med LED-signaturlampor och strålkastare. Lägg sedan till de diamantskurna aluminiumfälgar som du gillar bäst och du kan vara säker på att du inte passerar obemärkt förbi.

RYMLIG ELEGANT INTERIÖR

EXCEPTIONELLT RYMLIG

LÄMNA INGET ÅT SLUMPEN, INTE ENS KOMFORTEN

Nissan PULSAR har inte designats enbart för dig, utan även för de som delar din bilresa! Det klassledande utrymmet i kupén gör alla nöjda, även baksätespassagerarna som kan njuta av överlägset benutrymme, utan att vi kompromissat med bagageutrymmet, tack vare den längsta hjulbasen i klassen. Fäll ned ett säte för att ge plats för både långa föremål och en passagerare, eller hela raden för att få ut mesta möjliga av den klassledande bagageutrymmesvolymen på 1 395 liter. Den stora öppningsvinkeln på bakdörrarna gör det lätt att komma in och ur baksätet, särskilt lämpligt för barnstolar, och den öppna, luftiga kupén ger god runt-om-sikt. Andas, sträck på dig och slappna av: du har gott om plats även för det.

SMART LAYOUT

GÖR DIN BILRESA BEKVÄMARE

Nissan PULSAR har inte bara en rymlig interiör, utan även extrafunktioner som kommer att göra din bilresa ännu bekvämare. Njut av höga komfortstolar kombinerade med armstöd, som är bredare än på någon annan bil i samma storleksklass, för en exklusiv komfort. Organisera kupén i din PULSAR med hjälp av förvaringsutrymmen som hållare för solglasögon, stort handskfack och mugghållare både fram och bak. Mjuka och hållbara textilier samt kromdetaljer i kupén påvisar ytterligare att PULSAR är designad med högkvalitetsmaterial som ger en smart och modern känsla. Från komfort till stil - din resa behöver det bästa av båda.

SMART MOTORPRESTANDA

DYNAMISK OCH EFFEKTIV TURBOMOTOR

PRESTANDA FÖR EN STYRKANDE BILTUR

Nissan PULSAR levererar hög prestanda tack vare sina turboladdade motorer med direktinsprutning. Bensinmotorn DIG-T  190 hk ger en dynamisk biltur, kraftfull acceleration och bra respons. Tillgängligt finns även en turbodieselmotor med högt vridmoment. Vill du ha en automatlåda, istället för den 6-växlade manuella, finns detta alternativ i form av vår nya Xtronic  tillsammans med den bränslesnåla men dynamiska bensinmotorn DIG-T 115 hk. Vad du än föredrar kan vi garantera en underhållande färd.  

INTELLIGENT STOP/START-TEKNIK

UTMÄRKT BRÄNSLEEKONOMI FÖR EN EFFEKTIV BILRESA

Varför ska motorn gå när bilen står still? Nissan PULSAR är utrustad med ett Stop/Start-system som automatiskt stänger av och startar förbränningen när du stannar och startar. Genom att minska tomgångskörning kommer du att se hur både dina utsläpp och din förbrukning minskar. Bra för miljön, bra för din plånbok - ett bra exempel på innovationer som gynnar alla.

EXPERTER INOM BILTEKNIK

Nya NissanConnect-systemet

Håll kontakten längs vägen.

NissanConnect-systemet ger dig snabbt tillgång till all den data som du behöver tack vare en intuitiv pekskärm på 5.8": app-synkronisering gör det möjligt för dig att hålla kontakten via sociala nätverk och läsa nyheter, samt att kolla väderprognosen under resans gång. Oavsett om du känner för att lyssna på din favoritsång – via radio, Bluetooth eller USB –, behöver vägledning till nästa destination, eller vill kontakta en vän, finns allt tillgängligt under dina fingrar.

SAFETY SHIELD

SÄKERHET I ALLA HÖRN

Utrustad med SafetyShield-teknik kommer din Nissan PULSAR att hjälpa dig att se hinder i ett tidigt skede. Genom varningar för körfältsavvikelse och döda vinkeln samt detektering av rörliga föremål, varnas du av både blinkljus och ljud om någonting kommer i vägen för dig. Frontkollisionsvarning & autobroms  läser kontinuerligt av vägbanan framför dig och förutser dina reflexer vid omedelbar fara. Närmar sig en bil för snabbt? Är en oförsiktig fotgängare på väg över gatan? Med Nissans avancerade säkerhetssystem håller tekniken dig om ryggen.