Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att Nissan kontaktar dig.

NISSAN PULSAR  INTERIÖR

ALL NEW NISSAN QASHQAI
INTERIOR

Discover all of new Nissan Qashqai's available trims

RYMLIG KUPÉ

KLASSLEDANDE YTRYMME FÖR MAXIMAL KOMFORT I DIN NISSAN PULSAR

Kliv in i din Nissan PULSAR och upptäck en bekväm värld. Det klassledande utrymmet i kupén ger gott om plats för dig och dina passagerare. Med klassens bästa benutrymme för passagerarna bak (69,2 cm) kan de sträcka på sig och njuta även av de längsta resorna. Lägg till högkomfortstolar, en väl upplyst och luftig interiör och skräddarsydd temperatur med den 2-zonade klimatanläggning och du får en mysiga atmosfär som passar din livsstil och varje resa du kan tänkas  göra.

BILTEKNIK OMBORD

STÄNDIG UPPKOPPLING OCH tOTAL KONTROLL

Från säkerhet till kommunikation, din Nissan PULSAR är fullpackad med innovation som håller dig ansluten i bilen. Navigera som en infödd i vilken stad som helst, parkera enkelt och lyssna på din favoritmusik. Håll dig uppdaterad med de senaste sportnyheterna och med ditt sociala nätverk tack vare en komplett lista av applikationer såsom Google, Facebook, TripAdvisor och Eurosport. Med den innovativa NissanConnect-tekniken kommer din resa att bli mer effektiv och mer njutbar. Få information och data om din körning på din Drive-Assist-skärm. Med nya ikey - nyckelfritt låssystem behöver du inte längre plocka fram dina nycklar: din PULSAR upptäcker dem automatiskt. Vi ger dig verktygen som ger kontroll på vägen. Allt du behöver göra är att koncentrera dig på att njuta av din körning.

MÅNGSIDIG

DELA, VIK OCH FÅ PLATS MED ALLT DU BEHÖVER

Kupéutrymme och komfort behöver inte betyda att du måste kompromissa med lastutrymme. I Nissan PULSAR får du 385 liter i startvolym med alla säten uppvikta och massor av kombinationer för att anpassa ditt bagageutrymme. Ska du lasta ett stort objekt? Med delbart baksäte (60/40) kan du fälla ner ett säte för ökad lastkapacitet. Om lasten blir riktigt skrymmande behöver du bara vika hela baksätet och  få en klassledande lastvolym på 1 395 liter. Med gott om förvaring av mindre föremål kan du dessutom hålla ditt lastutrymme organiserat hela  tiden.

NISSAN PULSAR - INTERIÖRA MÅTT

Fuel tank capacity
file
file
Mått i mm
ANTAL PLATSER 5
MAXIMAL TAKBELASTNING (KG) 75
KAPACITET BRÄNSLETANK 46
BAGAGEUTRYMME – MAXLÄNGD (MM) 816 (Uppfällt säte)
1611 (Fällbart säte, nedfält 60)
BAGAGEUTRYMME – MAXBREDD (MM) 1381
BAGAGEUTRYMME – MAXHÖJD TILL TAK (MM) 1520
BAGAGEKAPACITET (VDA) (L) 385
MAXIMAL BAGAGEKAPACITET MED FÄLLDA SÄTEN (VDA) (L) 1395