Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att Nissan kontaktar dig.

NISSAN PULSAR
EXTERIÖR

Upptäck alla tillgängliga färger

Bilderna visas  som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

STRÖMLINJEFORMAD EXTERIÖR DESIGN

TILLFÖR DYNAMIK TILL DIN DAG

Nissan PULSAR är definitionen av dynamik! Den skulpterade karossen, med en aerodynamisk utformning, börjar med en sportig grill och slutar med en tydligt markerad bakspoiler. Njut av en fantastisk körkomfort och design som garanterat kommer dra blickarna till sig.

MODERN OCH ELEGANT DESIGN

NISSAN PULSAR GER EN ELEGANTARE KÄNSLA

Söker du en känsla som kommer ge din körning det där lilla extra? Sökandet är över - Nissan PULSAR har allt. Snygga dimljus, kromade dekorlister som ramar in sidorutorna och eleganta karossfärger som låter dig njuta av eleganta funktioner och högkvalitativa material. De bumerangformade baklyktorna, LED-strålkastarna med LED-signatur och Diamond Cut lättmetallfälgar fulländar ett intryck som kommer att bestå.

NISSAN PULSAR - EXTERIÖRA MÅTT


Mått i mm 2700 4387 Mått i mm 1520 1768 Mått i mm
Karosshöjd (mm) 1520
Karosslängd (mm) 4387
Karossbredd (mm) 1768
Axelavstånd 2700