Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

Genom att skicka denna förfrågan godkänner du att Nissan kontaktar dig.

NISSAN PULSAR/TAR DIN VERKSAMHET TILL EN NY NIVÅ

Sportig design. Eleganta linjer. Kompromisslös effektivitet

och avancerad bilteknik för att hålla takten med stadens puls.

Med NISSAN PULSAR kan du driva din

verksamhet med absolut tillförlitlighet.

Från

Info Angivna priser är inkl. moms. Värdena för l/100 km kommer från laboratorietester i enlighet med 2004/3/EG, är avsedda för jämförelse mellan fordon och kanske inte reflekterar verkliga körresultat (tillvalsutrustning, underhåll, körbeteende, väg- och väderleksförhållanden kan påverka de officiella resultaten).

Bilderna som visas är för handledning. I vissa fall är bilderna tagna på fordon som inte är från Storbritannien och inte representerar någon specifik modell, variant eller erbjudande. Funktionerna som visas är inte alltid tillgängliga och kan vara begränsade till utvalda bilklasser

Avancerad bilteknik i takt med tiden

VAR SÄKER, UPPKOPPLAD OCH NJUT I DIN NYA NISSAN PULSAR

Nissan Safety Shield varnar för ofrivilligt filbyte, objekt i döda vinkeln och om något/någon rör sig bakom bilen vid backning. Systemet ger dig bild- och ljudvarning vid behov för total uppmärksamhet på vägen. För att ytterligare förstärka din sinnesfrid är din Nissan PULSAR även utrustad med Frontkollisionsvarning & autobroms. AVM – Around View Monitor ger dig 360° sikt runt bilen via 4 kameror (fram, bak och på sidorna). Du får full uppsikt över din omgivning vilket underlättar parkeringssituationen avsevärt. När säkerhetsaspekterna och parkeringssituationen är avklarad kan du njuta av körning, kommunikation och audio. Google Send-to-Car och Points of Interest, trådlös uppkoppling, sociala nätverksappar: allt du behöver hittar du via en7’’ pekskärm. Dra nytta av total uppkoppling med fullständig sinnesfrid.

Det perfekta affärsutrymmet

MÅNGSIDIGHET OCH KOMFORT FÖR STRESSFRIA ARBETSDAGAR

I Nissan PULSAR är den ovanligt rymliga kupén och bagageutrymmet tillräckligt mångsidiga för att klara alla behov. Sätena kan fällas på olika sätt. Delningen 60/40 gör det möjligt att transportera långa föremål samtidigt som det finns plats för en passagerare i baksätet och med alla säten nedfällda får du en klassledande bagageutrymmesvolym på 1.395 liter. Med klassens bästa benutrymme i baksätet åker fem personer bekvämt och med förvaringsfack både fram och bak, t.ex. för solglasögon och kaffemuggar, är det lätt att hålla ordning. I Nissan PULSAR är det lätt att färdas med elegans.

SPORTIG OCH ELEGANT DESIGN

INTERIÖR- OCH EXTERIÖR DESIGN SOM BERÖR

Den sportiga och eleganta designen hos Nissan PULSAR gör den till en idealisk partner för din verksamhet. Med sina aerodynamiskt utformade sidolinjer och kraftfulla kaross ger den dig det extra självförtroende du behöver för en väl utförd dag. Den är förvånansvärt rymlig och de kompakta yttermåtten döljer ett stort inre, tack vare klassens längsta hjulbas. Med sina finslipade förstklassiga detaljer, t.ex. de iögonenfallande dimljusen, den markanta bakspoilern och den V-formade nätgrillen, ger den dig både högklassig finish och smarta funktioner. Du behöver inte välja: med nya Nissan PULSAR får du det bästa av stilfull design och effektiv teknik för din verksamhet.

Definitionen av effektivitet

DESIGNAD FÖR OPTIMAL STYRKA OCH EFFEKTIVITET

Med Nissans Pure Drive-teknik har motorn dCi 110 hk ett CO2-utsläpp på endast 94 g/km vid blandad körning, vilket är särskilt imponerande med tanke på hästkraftantalet på 110 och vridmomentet på 260 Nm.

Med den kompakta DIG-T 115 hk bensinmotorn och PULSARs effektiva aerodynamik  får du en perfekt kombination av imponerande bränsleekonomi och prestanda. Allt detta förstärks ytterligare med det innovativa stop/start-systemet som automatiskt stänger av motorn när bilen står stilla för att spara på företagets bränslekostnader och reducera utsläppen. Med imponerande 117 g CO2 per km finns det verkligen inget behov av att dra ned på körglädje och styrka.