Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

ALLA PRATAR OM: NISSAN NOTE

OMDÖMEN


Lita inte blint på oss! Här finner du en samling verkliga berättelser som ger dig en bild över vad NISSAN-ägare, som funderar på att köpa NISSAN NOTE, tycker om denna nya kompakta citybil.

NISSAN-ÄGARE I HELA EUROPA KÖRDE PÅ PREMIÄR


SÄKERHETSTEKNIK FÅR FOLK ATT BÖRJA PRATA

NISSAN-ägare från hela Europa upplevde NISSAN NOTE för första gången på Europapremiären.

Tack vare skyddet som Safety Shield-tekniken ger på vägarna kände förarna att de ”slapp stress” och ”hade full kontroll”.

När de provade filbytes- och dödvinkelvarnarna samt avkänningssystemet för rörliga föremål tyckte de att det absolut var dags att ta farväl av stressig stadskörning. Lyssna på deras övriga intryck!

AROUND VIEW MONITORNS 360°-KAMERA - TESTAD I ACTION

Nu behöver du inte vrida på nacken längre för att se vad som finns bakom dig! Det här är bara en av många fördelar som NISSAN-ägarna nämnde när de provade NISSAN NOTEs Around View Monitor.

Med den nya tekniken slipper man krånglig parkering och skrämmande manövrar – förarna kände sig förberedda oavsett vad som väntade dem på vägarna! Se deras första reaktioner!

FÖRSTA INTRYCKEN AV NISSAN NOTE

Åsikter om komfortnivån.

NISSAN NOTE känns mycket större interiört än vad den ser ut att vara. Se reaktionerna på det överraskande stora utrymmet och komforten i NISSANs senaste citybil.  

Kvalitet och komfort

VILL DU VARA EN DEL AV DET OCKSÅ? ÄGARE DISKUTERAR NISSAN NOTES KVALITET OCH KOMFORT

FÅ FÖRSTAHANDSINFORMATION OM NOTES DYNAMISKA OCH BEKVÄMA DESIGN

Efter några månader med nya Note som en del av det dagliga livet kan dessa ägare verkligen intyga att varje liten detalj i denna eleganta och teknikpackade bil har implementerats för att ge oslagbart enkel körning.

Mångsidighet och värde för pengarna

KÖR SMART, SPENDERA SMART: ÄGARE INTYGAR ATT NYA NISSAN NOTE ÄR ENASTÅENDE KOSTNADSEFFEKTIV

DE HAR KÖRT DEN I FLERA MÅNADER ... HÄR ÄR ÅSIKTERNA SOM VERKLIGEN RÄKNAS!

Från bränsleförbrukning tack vare innovativ teknik till rymlig och justerbar interiör – ägare delar med sig av sina erfarenheter om att Nissan Note verkligen erbjuder mycket men tar väldigt lite.