Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN NOTE


INNOVATION FÖR ENKEL KÖRNING

TEKNIK SOM DU INTE KAN LEVA UTAN NÄR DU VÄL HAR DEN

Tekniken i stadsbilen NISSAN NOTE är gjord för en enkel och bekväm körupplevelse. NISSAN NOTES Around View Monitor gör det enkelt att manövrera bilen, medan dödavinkel-varnaren håller dig och dina passagerare säkra genom att upplysa dig om det som händer i din omgivning. Dessutom kan du komma åt all information du behöver för att undvika trafik, hitta de närmaste och billigaste bensinstationerna och planera de snabbaste vägarna, allt på en ansluten pekskärm.

UTRYMME för avslappning

DEN INNOVATIVA STILEN SOM DU VILL HA MED FUNKTIONERNA SOM DU BEHÖVER

Se till att synas i stan med en ny fräsch design som inkluderar en överraskande rymlig och flexibel interiör, byggd med dig i åtanke. Skjutbara och hopfällbara baksäten och en karakuri board i bagageutrymmet skapar en rad olika alternativ för lastutrymmet, medan dörrar som öppnar sig i 90 graders vinkel förenklar dina dagliga uppgifter, som att montera en bilbarnstol. Moderna tillbehör och en elegant instrumentbräda gör att körupplevelsen med NISSAN NOTE blir ännu trevligare.

EFFEKTIVITET NÄR DEN ÄR SOM BÄST

DYNAMISK OCH BRÄNSLESNÅL FÖR ULTIMATA KÖRUPPLEVELSER

Kör i stan samtidigt som du har i åtanke att NISSAN NOTES nya DIG-S-motor på 1,2 liter levererar upp till 98 hästkrafter medan dCi-motorn på 1,5 liter minskar koldioxidutsläppen till 90 g/km och 3,5 l/100 km. Med Eco drive-läget och Stopp/Start-teknik som stänger av motorn när den inte behövs, är NISSAN NOTE inte bara miljövänlig utan även snäll mot plånboken.