Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN NOTE 360° INTERIÖR

NISSAN NOTE 360° INTERIÖR

RYMLIGA INTERIÖRUTRYMMEN OCH SNYGG DESIGN

UTRYMMET DU BEHÖVER FÖR KOMFORTEN DU FÖRTJÄNAR

NISSAN NOTES flexibla och rymliga interiör är designad för alla tänkbara tillfällen. Allt är enkelt att lasta, oavsett om du behöver utrymme för skrymmande påsar eller cyklar. NISSAN NOTES Flexiboard tillåter dig att skapa olika bagageutrymmen och på några sekunder har du vikt ihop baksätet och flyttat det framåt för att skapa ännu större lastutrymme. Nu kan du lasta saker som är upp till 1,7 m långa.

KOMFORT OCH KLASS I VARJE KURVA

Interiören i nya NISSAN NOTE tillför komfort och elegans till den praktiska designen. Elegant och modern, dess stora funktionalitet visar både kvalitet och smart effektivitet. Med tillbehör av högsta kvalitet i glansig svart finish, en smart elegant instrumentpanel och mer komfort än vad du någonsin kunnat hoppas på, har vi även lämnat ett stort utrymme för din körglädje.

INRE DIMENSIONER FÖR Nissan NOTE

coffre_0000_01
coffre_0001_01b
Mått i mm