Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN NOTE 360° EXTERIÖR

DESIGNAD FÖR ATT SYNAS

SUPERSNYGG OCH ELEGANT, NYA NISSAN NOTE ÄR EN RIKTIG FRÖJD FÖR ÖGAT

Det är svårt att missa NISSAN NOTES dynamiska och eleganta silhuett. Titta närmare och du kommer att frossa i ett utbud av snygga detaljer. Varje designfunktion är gjord för att fungera i perfekt harmoni med varandra, från den lägre taklinjen och den brantare vindrutevinkeln till de utsvängda hjulhusen och den eleganta frontgrillen.

VISA UPP DIN STIL

LÅT DIN PERSONLIGA STIL SYNAS LÄNGS VÄGEN

Gör din lilla bil till en del av din personliga stil med NISSAN NOTES spännande anpassningsmöjligheter. Designa din bil exakt så som du vill ha den in i minsta detalj, för att göra din NISSAN NOTE till det bästa tillbehöret för en dag på stan.

FÖRBÄTTRAD STANDARD

NISSANS DYNAMISKA STYLINGKIT

Få ut ännu mer av NISSAN NOTES attraktiva design genom att välja till ett dynamiskt stylingkit. Det nya kittet sticker ut och är skräddarsytt för att markera skarp design och ger dig en sportig ny stötfångare fram och bak, takspoiler, sidotrösklar och unika 16 tums diamantskurna lättmetallfälgar. Om du dessutom väljer att lägga till black bezel-strålkastarna, den svarta frontgrillen och de exklusiva tonade rutorna blir du definitivt en vinnare.

YTTRE DIMENSIONER FÖR Nissan NOTE


2600 4100-4140 1 530 - 1 535 1695 Mått i mm
Karosshöjd (mm) 1 530 - 1 535
Karosslängd (mm) 4100-4140
Karossbredd (mm) 1695
Tjänstevikt (kg) 1510
Axelavstånd 2600
Antal dörrar 5