Hâll kontakten Help: NISSAN Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. NISSAN Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN NOTE:
DEN PERFEKTA
FÖRETAGSBILEN

NISSAN NOTE är framtagen och byggd
med teknik som hjälper till att förutse
det oväntade, vilket gör den till den
idealiska företagsbilen.

Bilderna visas som vägledning. I vissa fall är bilderna inte på svenska fordon och representerar inte någon särskild modell, utrustningsnivå eller erbjudande. Det kan hända att vissa av funktionerna inte finns tillgängliga på alla modeller/utrustningsnivåer.

NISSANS EFFEKTIVA FÖRETAGSBIL

Vit Nissan NOTE företagsbil på vägen

Låga utsläpp och ägandekostnader

Alla som arbetar med företagsbilar vet att låga koldioxidutsläpp är ett måste om man eftersträvar låga kostnader och hållbar utveckling. NISSAN NOTE släpper endast ut mellan 92 och 109 g CO2 per km (beroende på motoralternativ). Detta i kombination med attraktiva priser och att de viktigaste funktionerna är standard resulterar i ett väldigt konkurrenskraftigt paket (utan överraskningar undangömda i tillvalslistan!). NOTE har utformats från grunden för att garantera att den totala ägandekostnaden är lika lockande. Du kan känna dig trygg på lång sikt tack vare låga kostnader gällande försäkring, serviceunderhåll och reparationer parat med fantastisk bränsleekonomi och låga utsläpp från en ny företagsbil från NISSAN.

Nissan NOTE knapp för ECO-läge

Specialfunktioner för optimal effektivitet

Eftersom det alltid finns utrymme för förbättring nöjer vi oss inte med detta. NISSAN NOTE har ett ECO-körläge med inställningar som gör att föraren i realtid kan följa och kontrollera sin bränsleförbrukning och på så sätt minska driftskostnaderna. På motorer utrustade med laddningskompressor eller turbo, kontrollerar den avancerade tekniken även laddningskompressorns eller turbons effekt för att garantera optimal effektivitet.

NY TEKNIK FÖR HÖGRE SÄKERHET

Nissan Safety Shield: en nödvändig innovation

Vi börjar med fakta.
1) Körsträckan för en företagsbil är 2,5 gånger högre jämfört med en privatägd bil.
2) I västeuropa är personer som kör i tjänsten inblandade i 25% av alla bilolyckor och 30% av alla dödsfall i arbetet.
3) Bilolyckor är den vanligaste orsaken till dödsfall i arbetet. Med denna statistik i bakhuvudet inser man att NISSAN NOTE är ett utmärkt val för fordonsparken eftersom den ligger längre fram än någon annan småbil vad gällande innovativ teknik för säkerhetslösningar. NISSAN NOTE går att få med NISSANs Safety Shield-paket som gör föraren uppmärksamm på potentiella faror som aldrig förr. Safety Shield kombinerar tre mycket avancerade säkerhetssystem: Blind Spot Warning, Lane Departure Warning och Moving Object Detection.

Nissan NOTE Safety Shield, vy från sidan och bakifrån

Sinnesro

NISSAN NOTE har som standard även ett system för däcktrycksövervakning (TPMS) och den nionde generationen av Bosch Electronic Stability Program (ESP). Med NISSAN NOTE i din fordonspark får du bästa möjliga sinnesro vad gäller dina anställdas- och allmänhetens säkerhet och färre kontakter med försäkringsbolaget (teknik som Safety Shield minskar försäkringskraven med mellan 14 % och 25 % enligt den senaste forskningen).

FLEXIBILITET OCH UTRYMME I ÖVERFLÖD

En företagsbil som anpassar sig efter förarens behov

NISSAN NOTE erbjuder unik rymlighet och flexibilitet i sin storleksklass (matchar faktiskt många bilar i de högre segmenten). Med en knapptryckning fälls sätena ned på fyra olika sätt för att skapa utrymme i olika former och storlekar. Baksätet kan delas 60/40 och med passagerarstolen fram helt nedfällt ryms föremål som är upp till 1,7 m långa. Familjepaketet inkluderar en oerhört mångsidig Flexi-board som gör att man snabbt och enkelt kan skapa olika bagage-lösningar – för ännu större flexibilitet och bekvämlighet. I den övre positionen skapas ett säkert bagageutrymme under. Delad i två skapas ett litet utrymme bakom baksätet och ett högre vid bakluckan. Med båda delarna på golvet skapas ett stort plant utrymme. Oavsett verksamhet kan brukaren av bilen ta med (och hämta) allt de behöver på ett organiserat sätt.