Hâll kontakten Help: Nissan Nordic sparar och använder denna information för att kunna ge dig information om produkter och tjänster som kan vara av intresse i framtiden. Nissan Nordic kan även förmedla denna information till våra återförsäljare.

NISSAN MICRAGARANTIER & ASSISTANS


Upptäck allt om Nissan MICRAs tjänster, garanti och underhåll.

rödvit logotyp You+Nissan

UNIK, EXKLUSIV OCH DIN

You+Nissan är platsen där du som Nissan-ägare kan hitta allt du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din Nissan MICRA. Dra nytta av vår personanpassade och skräddarsydda service, specialerbjudanden och unika rabatter. Det är din kontaktpunkt med Nissan.

Nissan You+
Nissan MICRAs tjänster

Nissan TJÄNSTER

 

Oavsett vad du vill ha ut av service, besiktning eller reparationer är det viktigt att du håller din bil i toppskick för att den ska fungera bra och minska dina driftskostnader. Och ingen känner din Nissan som vi. Våra utbildade tekniker känner Nissan-sortimentet utan och innan och använder bara äkta Nissan-delar för att garantera optimal prestanda och pålitlighet.

Nissan MICRAs garanti

Nissan MICRA GARANTI

Vi skyddar dig i 3 år eller 100 000 kilometer. Och för att se till att din citybil från Nissan ser lika fräsch och snygg ut som när du köpte den, skyddas den av vår standardlackgaranti i 3 år och en rostskyddsgaranti i 12 år. Tack vare denna försäkring kan du vara säker på att din Nissan MICRA aldrig blir omodern!