EXPERIENCE NISSAN

TRÄD IN I SPÄNNANDE BERÄTTELSER INSPIRERADE AV NISSANS INNOVATION

ALLA NISSAN-BERÄTTELSER

FRÅN DET VIRTUELLA TILL VERKLIGHETEN

Välj att göra dina drömmar till verklighet! Skriv din bästa livshistoria med NISMO GT Academy. Du kan bli vår nästa racerförare.

BEHÖRIGHETSKRAV

Ta ödet i egna händer. Se till att vara snabbast i Gran Turismo 6 på PlayStation 3 och vinn en plats i NISMO GT Academy. Ett annat alternativ är att kvala in i vår förarskola vid ett av våra liveevenemang där du med vår simuleringsmaskin kommer kunna imponera på folkmassorna med din hastighet, tekniska kompetens och ohämmade passion för snabba bilar.

TÄVLINGSLÄGRET

Bevisa att du har det som krävs, inuti och utanför bilen. Gör dig redo för att bli en supersnabb racerförare, förutsatt att du vill ta dig an akademins ökenbaserade körutmaningar.

DRIVER DEVELOPMENT PROGRAMME

Det sista steget mot ditt nya liv: Den bästa föraren från Race Camp bjuds in till ett träningsläger för att finslipa sina kunskaper som bygger enbart på naturlig talang. Det här skulle kunna vara du.

BLI EN PROFFSFÖRARE

Många av NISSANS proffsförare vann sig till titeln efter att ha klarat sig igenom NISMO GT Academys tuffaste utmaningar.
Gör som Jan, Lucas och Gaetan ... Nu har du din chans att bli vår nästa racerförare.

RACERFÖRARE SÖKES: DELTA I TÄVLINGEN

Delta i tävlingen direkt genom att spela Gran Turismo 6 på PlayStation®3 och välja alternativet GT Academy 2015 under Special Events, som du hittar i My Home. Spelet är öppet för nya deltagare under alla de tre inledande omgångarna. Kom ihåg att uppdatera Gran Turismo 6 till den senaste versionen genom att internetansluta din PlayStation®3.
Och glöm inte att det här kan förändra ditt liv för alltid.

OMGÅNG 1 - GT-R NISMO
Från kl 09.00 (CEST) den 21 april 2015 till kl 08.59 (CEST) den 16 juni 2015

Kör runt Silverstone Grand Prix-banan i en NISSAN GT-R NISMO och nå minst en bronsplats för att gå vidare till omgång två.

OMGÅNG 2 - GT-R NISMO GT3
Från kl 09.00 (CEST) den 5 maj 2015 till kl 08.59 (CEST) den 16 juni 2015

Ta GT-R NISMO GT3 och NISSAN GT Academy-teamet RJN på en åktur runt Brands Hatch GP-banan i en tidskrävande utmaning. Se till att hamna minst på en tredjeplats för att gå vidare till omgång tre.

OMGÅNG 3 - Zytek Z11SN
Från kl 09.00 (CEST) den 19 maj 2015 till kl 08.59 (CEST) den 16 juni 2015

Tävla i en annan tidskrävande utmaning. Den här gången ska du ta dig runt Spa Francorchamps-banan med NISSAN Zytek Z11SN och Greaves Motorsport. Precis som tidigare måste du komma på minst en tredjeplats för att gå vidare till finalen.

OMGÅNG 4 - GT-R LM NISMO
Från kl 09.00 (CEST) den 2 juni 2015 till kl 08.59 (CEST) den 16 juni 2015

Nu har det blivit dags att delta i GT Academy 2015 på ditt PlayStation®3. Påbörja loppet och kom ihåg allt du lärt dig hittills. Det här kan vara din stora chans!

BEVAKA KONKURRENSEN

GÅ TILL GRAN TURISMO 2015 RANKINGSIDA FÖR SPELARE FÖR ATT FÅ EN BILD AV KONKURRENSEN

SE LEDARTAVLAN

VAR HÄRNÄST


  RACERFÖRARE SÖKES

  Hade du någonsin trott att du skulle bli en racerförare? Det gjorde inte de här killarna heller. Hitta inspirationen och föreställ dig vilka äventyr som kan inträffa om du skulle delta i en sådan här tuff och livsförändrande tävling. Sträva efter att nå dina drömmar. Du kan vara föraren som vi letar efter.

  UPPTÄCK ALLT OM NISMO

  Upptäck vårt kompletta utbud och kliv in i NISMOS fartfyllda värld där du hittar kalla fakta som bevisas med verkliga upplevelser.

  SE VAD SOM HÄNDER

  UPPTÄCK NISMO-KANALEN

  MÖT FARTVIDUNDREN

  SE NISMO-UTBUDET

  FÖLJ KONVERSATIONEN
  #GTACADEMY